avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , am cumpărat un apartament și am observat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , am cumpărat un apartament și am observat pe contract ...

Buna ziua , am cumpărat un apartament și am observat pe contract că se vorbește de o suprafață de teren ,cota parte , din întregul teren aferent blocului , suprafață de 36,72 de mp , apartamentul având 53,75mp . Întrebarea mea , ce este și ce reprezintă acest teren ?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:56, 25 Noiembrie 2021
Banuiesc ca este vb de un ansamblu rezidential, nu?
reprezinta suprafata din parcul... ce apartine de acel complex si pentru care o sa platiti la intretinere o suma de bani....
Ceva in genul partilor comune dintr-un bloc...
Este un complex rezidential , care nu are parc ,doar locuri de parcare in jurul fiecărui bloc , și are 6 blocuri .
Atunci întrebați pe cel de la care ați cumpărat cum puteți beneficia de acest spațiu ( primiți locuri de parcare daca nu aveți, etc.).
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2021
Ionut.ion, utilizator
Pai aici e problema . Mi sa zis de un loc de parcare . Și cu siguranță nu are 35 mp
Reprezinta cota parte pe care o dețineți din terenul de sub bloc.

Alte discuții în legătură

Loc parcare ansamblu rezidential anaa001 anaa001 Buna seara. Locuiesc intr-un ansamblu rezidential inchis, de 7 blocuri (blocul 1, 2, 3, 4, 5, 6 ,7). Spatiul comun, este cedat proprietarilor in cota indiviza, ... (vezi toată discuția)
Eliberare curtea blocului de utilaje abandonate BOGDAN.BRIE BOGDAN.BRIE Buna Locuiesc in comuna floresti, jud. Cluj, comuna cu o dezvoltare urbana impresionanta (pozitiv si negativ), cu blocuri finalizate total/partial sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari de blocuri izolate cristi.c cristi.c Buna ziua, Vin cu o intrebare legata de infiintarea unei asociatii de proprietari: Suntem un cartier nou de blocuri (ansamblu rezidential), iar pentru ... (vezi toată discuția)