avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , am cumpărat un apartament și am observat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , am cumpărat un apartament și am observat pe contract ...

Buna ziua , am cumpărat un apartament și am observat pe contract că se vorbește de o suprafață de teren ,cota parte , din întregul teren aferent blocului , suprafață de 36,72 de mp , apartamentul având 53,75mp . Întrebarea mea , ce este și ce reprezintă acest teren ?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:56, 25 Noiembrie 2021
Sau ambele, loc de parcare plus cota parte din terenul de sub bloc...
Locul il aveti?
Da un singur loc de parcare
Atunci cred ca la asta se refera...
Locul de parcare este menționat expres, ca atare.
"...împreună cu locul de parcare nr....situat în.. "

Nu se deduce, nu se subînțelege, nu e în cota parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare ansamblu rezidential anaa001 anaa001 Buna seara. Locuiesc intr-un ansamblu rezidential inchis, de 7 blocuri (blocul 1, 2, 3, 4, 5, 6 ,7). Spatiul comun, este cedat proprietarilor in cota indiviza, ... (vezi toată discuția)
Eliberare curtea blocului de utilaje abandonate BOGDAN.BRIE BOGDAN.BRIE Buna Locuiesc in comuna floresti, jud. Cluj, comuna cu o dezvoltare urbana impresionanta (pozitiv si negativ), cu blocuri finalizate total/partial sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari de blocuri izolate cristi.c cristi.c Buna ziua, Vin cu o intrebare legata de infiintarea unei asociatii de proprietari: Suntem un cartier nou de blocuri (ansamblu rezidential), iar pentru ... (vezi toată discuția)