Buna ziua ,acu o luna am cumpărat un apartament într-un complex rezidential cu supraveghere video pe zona de parcare . Filmările respective . Pot fi folosite fara acordul meu.? In momentul când m-am mutat ,trebuia să îmi ceară cineva acordul pentru a mă filma ? Da sau nu ?
daca locul de parcare este proprietate privata...in sensul ca are nr cadastral separat si este precizat in ctr de vanzare.....trebuie sa va ceara acordul
pentru a usura lucrurile, pot marca pe camera locul de parcare sa nu fie filmat/inregistrat
teoretic se subintelege ca atunci cand ati cumparat apartamentul, ati acceptat si termenii acestor camere
Locul de parcare este trecut în contract , sa " evite " filmarea locului meu de parcare nu prea au cum . Deoarece camera este montate pe clădire fix deasupra locului de parcare . Și dacă nu au acordul meu , au dreptul de a distribuie filmările video fara acordul meu ?
Daca este vorba despre complex rezidential,rezulta ca terenul are statut privat,situatie in care pentru instalare sistem preluare si stocare imagini era obligatoriu sa va fie solicitat acordul