avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate Who1984

Activitate Who1984

Va multumesc frumos!
Buna seara.
Despărțiți de 9 luni, avem împreuna 3 copii.
După o vizita la avocat, mi s-ai cam înmuiat picioarele. Vreau sa divortez, mi sa spus ca pierd 50% din salar, custodie comuna. ( rar obține tata ceva in astfel de condiții- mi sa spus)
Copii locuiesc cu mama care lucrează in ture de 12 ore si de copii se ocupa cel mai mult bunicii, care nu locuiesc cu ei( stau la canton CFR) De copii nu prea se ocupa nimeni. Îmi spun copii ca-i mai lasă si singuri. Au 8,7, 3 ani.
In fiecare luna trimit 5/6oo€ la copii de când ne-am despărțit si ne vedem cam la 2 săptămâni. Eu lucrez de L-V de la 8 la 17.
Am vreo șansa pe cale judecătorească sa obțin copii ? Nu pot sa vad cum scoala, societatea si bunicii îmi cresc copii.
Am vreo șansa sa obtin ceva?

Doresc o opinie din punct de vedere profesional nu opțiunea Dvs personală dle avocat.
“Sugestie” vaccinare la locul de munca!
Acest email a fost trimis astazi in companie din partea dep. De HR. ( Adaug faptul ca cei nevaccinați suntem deja separați de cei vaccinati. Acest lucru de altfel este ok ?)
Este ok din punct de vedere juridic?
Citez:

Va atrag atentia asupra unei situatii care si la noi in firma apare tot mai frecvent: colegi nevaccinati care au avut contact cu persoane depistate pozitiv sunt nevoiti sa ramana acasa 14 zile in carantina.
Munca lor fie se redistribuie catre ceilalti colegi, cu siguranta cu eforturi si costuri suplimentare, fie nu o face nimeni (si mai grav). Ambele cu consecinte negative atat pentru colegi cat si pentru firma.
Probabil stiti ca daca esti vaccinat nu mai e nevoie sa ramai in carantina.

Asa ca am sa inchei cu un indemn pentru colegii nevaccinati: vaccineaza-te, evita sa-ti incarci colegii, evita sa produci pierderi!