Buna seara.
Despărțiți de 9 luni, avem împreuna 3 copii.
După o vizita la avocat, mi s-ai cam înmuiat picioarele. Vreau sa divortez, mi sa spus ca pierd 50% din salar, custodie comuna. ( rar obține tata ceva in astfel de condiții- mi sa spus)
Copii locuiesc cu mama care lucrează in ture de 12 ore si de copii se ocupa cel mai mult bunicii, care nu locuiesc cu ei( stau la canton CFR) De copii nu prea se ocupa nimeni. Îmi spun copii ca-i mai lasă si singuri. Au 8,7, 3 ani.
In fiecare luna trimit 5/6oo€ la copii de când ne-am despărțit si ne vedem cam la 2 săptămâni. Eu lucrez de L-V de la 8 la 17.
Am vreo șansa pe cale judecătorească sa obțin copii ? Nu pot sa vad cum scoala, societatea si bunicii îmi cresc copii.
Am vreo șansa sa obtin ceva?
Sa va pastrati probele pt banii trimiti si la scop, scrieți bani de intretinere copii, ca pensia sa se stabileasca de la data pronuntarii divortului.
Puteti cere ca locuinta copiilor sa fie la dvs, dar sunt sanse extrem de mici, daca mama nu e de acord.
Cereti un program extins de vizita.
Puteti cere de ex sa luati copiii cand mama lucrraza 23 ore.
Drepturi
Rinti
Bună ziua. Povestea mea este următoarea. Am trăit în concubinaj 6 ani de unde au rezultat 2 copii. Pe parcursul conviețuirii mele cu el am trecut prin ... (vezi toată discuția)