avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot sa am incredere in ceea ce-mi spune avocatul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot sa am incredere in ceea ce-mi spune avocatul meu?sau sunt doar un "alt client "

sunt in pragul unui divort si am stat de vorba cu un avocat.motivele divortului sunt nepotrivirea de caracter,lipsa comunicarii intre parti,etc ,practic casnicia mea nu mai poate continua.tot ce cer eu este un program de vizita mai extins al minorului de 4 ani,adica macar 3 zile pe saptamana cate 2 ore.avocatul meu ma asigura ca voi primi garantat acest drept de vizita.ma minte avocatul???va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns sincer pt ca nu vreau partaj,las tot pt copil si vreau sa ma ocup de absolut toate cheltuielile acestuia,dar vreau sa-mi vad copilul macar 3 zile pe sapt.multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanraul , utilizator 17:17, 4 Noiembrie 2010
daca dvs propuneti un program de vizita si mama nu se opune, instanta nu are de ce sa va reduca orele de vizita
Daca este de acord si fosta sotie si conveniti impreuna asupra locului si asupra orelorde vizitare, sunt sanse sa vi se incuviinteze programul de vizitare a minorului sub aceasta forma.
tocmai aceasta e problema.mama spune ca nu va accepta acest program de vizita,dar tot ea spune ca sunt un tata exemplar pt copil.motivul pt care nu este de acord cu acest program de vizitare este ca nu vrea sa planga copilul la plecarea mea.ea vrea sa-mi vad copilul doar o zi pe saptamana,dar eu nu pot sa accept asa ceva,mai ales ca ea lucreaza in ture si in acest timp nu vad de ce nu as putea eu sa stau cu micutul.daca ea nu este de acord..in acest caz..ce program o sa obtin?
cereti program de 2 ore pe zi, sa aiba judele din ce taia
pai...eu initial asa am intentionat sa cer,in fiecare zi 2 ore macar,dar avocatul mi-a spus ca nu e bine sa cerem asta si ca asa ceva din start nu voi obtine,si ca ma voi alege,in acest caz,cu 2 weekend-uri pe luna.acum nu stiu ce sa mai cred sau cum sa procedez avand in vedere ca acest avocat imi spune ca 3 zile pe sap cate 2 ore voi obtine.din cate am auzit si eu,da..s-ar putea doar cu acordul mamei.totul e neclar pt mine

Alte discuții în legătură

Program vizita minor AnaMaria1220 AnaMaria1220 Buna seara. Am sentinta cu custodie comuna si program de vizita : in fiecare marti, weekendul 1 si 3 de vineri pana duminica, 2 saptamani in vacanta de vara, 1 ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor și partaj la notar: înțelegerea pe care o vrea soția mă cam dezavantajează, cum să procedez? SilviuAil88 SilviuAil88 Buna ziua, Trec printr-un divort si dupa lungi discutii sotia doreste sa mergem la notar. Sotia doreste ca eu sa semnez ca nu am nici o pretentie la casa in ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor muraya muraya Buna ziua, Sunt divortat si am un copil minor de 5 ani, rezultat in urma casatoriei. Relatia mea ce acesta este foarte bune, vine cu mare placere la mine, ... (vezi toată discuția)