avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot sa am incredere in ceea ce-mi spune avocatul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot sa am incredere in ceea ce-mi spune avocatul meu?sau sunt doar un "alt client "

sunt in pragul unui divort si am stat de vorba cu un avocat.motivele divortului sunt nepotrivirea de caracter,lipsa comunicarii intre parti,etc ,practic casnicia mea nu mai poate continua.tot ce cer eu este un program de vizita mai extins al minorului de 4 ani,adica macar 3 zile pe saptamana cate 2 ore.avocatul meu ma asigura ca voi primi garantat acest drept de vizita.ma minte avocatul???va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns sincer pt ca nu vreau partaj,las tot pt copil si vreau sa ma ocup de absolut toate cheltuielile acestuia,dar vreau sa-mi vad copilul macar 3 zile pe sapt.multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanraul , utilizator 17:17, 4 Noiembrie 2010
daca acest copil e obisnuit cu prezenta dvs, ati fost cat s-a putut pe langa el si vreti sa fiti in continuare, aveti si destul timp pe care sa-l petreceti cu el, de ce sa nu cereti un program asa cum credeti de cuviinta? poate judecatorul va accepta sau nu, dar de ce sa cereti de 3 ori pe saptamana daca vreti si puteti sa-l vedeti in fiecare zi?
asta nu-i motiv ca plange cand se desparte de dvs...poate despartirea ar fi si mai grea daca va vede la cateva zile sau saptamani.
mai ales ca mama lucreaza in ture,nu vad de ce nu accepta s-o ajutati cu cel mic
deci, dvs cereti programul pe care vreti sa-l aveti cu cel mic, argumentati cererea, iar instanta va analiza daca motive dansii de impotrivire sunt intemeiate. se va ajunge la un compromis
nu este adevarat .
aveti dreptul sa solicitati ca doua wk. pe luna sa luati minorul la dvs. acasa inclusiv.
doar doua ore pe zi , de trei ori pe sapt. chiar este foarte putin.
de asmenea si in vacante puteti lua copilul. cateva zile in vacantele de iarna si Paste si cateva sapt. in vacanta mare.
iar referitor la partaj sa nu credeti ca daca renuntati la bunuri acestea vor reveni automat copiilor sau copilului.
tb sa incheiati, daca vreti sa renuntati la bunuri, o tranzactie de partaj in care mentionati ca donati bunurile copiilor.
acestea sa fie ale lor iar nu sa revina sotiei.
ce nu este adevarat?va rog sa ma scuzati dar nu am inteles.
nu este adevarat .
aveti dreptul sa solicitati ca doua wk. pe luna sa luati minorul la dvs. acasa inclusiv.
doar doua ore pe zi , de trei ori pe sapt. chiar este foarte putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor AnaMaria1220 AnaMaria1220 Buna seara. Am sentinta cu custodie comuna si program de vizita : in fiecare marti, weekendul 1 si 3 de vineri pana duminica, 2 saptamani in vacanta de vara, 1 ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor și partaj la notar: înțelegerea pe care o vrea soția mă cam dezavantajează, cum să procedez? SilviuAil88 SilviuAil88 Buna ziua, Trec printr-un divort si dupa lungi discutii sotia doreste sa mergem la notar. Sotia doreste ca eu sa semnez ca nu am nici o pretentie la casa in ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor muraya muraya Buna ziua, Sunt divortat si am un copil minor de 5 ani, rezultat in urma casatoriei. Relatia mea ce acesta este foarte bune, vine cu mare placere la mine, ... (vezi toată discuția)