avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate kamykami

Activitate kamykami

Bună seara,exista cumva vreo posibilitate dacă a decedat mama și copilului meu i se expira cartea de identitate,adresa din buletin o are acolo unde a locuit mama mea adică bunica ei...este suficienta proba cu certificatul de deces ,ptr a-si putea preschimba buletinul tot la aceeași adresa?
Bună ziua,suntem 3 frați părinți noștri au decedat amândoi tata acum 20 de ani iar mama de 3 luni,unul din frați a-si cere dreptul la apartamentul în care am locuit eu și un frate cu ei ,eu nu vreau sa vând acel apartament,dar unul din frați mei a-si cere dreptul la acel apartament,ce se intampla dacă eu nu am de unde sa ai plătesc partea lui care i se cuvine!?
Mulțumesc frumos!
Bună ziua,am și eu o întrebare,mama a decedat acum 2 sapt.iar tata acum 20 de ani,și nu am făcut succesiunea, la casa în care au stat părinții mei ,și am stat si eu cu ei pana în prezent ,mai am 2 frați unul care locuiește cu mine ,și celalalt nu locuiește,cum trebuie sa procedez sa trec actele casei pe numele meu? Trebuie sa fac dezbatere de moștenire,sau este suficient dacă ambii frați sa a-mi dea semnătura ca nu au nici o pretenție la casa!?