avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,suntem 3 frați, părinții noștri au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,suntem 3 frați, părinții noștri au decedat amândoi ...

Bună ziua,suntem 3 frați părinți noștri au decedat amândoi tata acum 20 de ani iar mama de 3 luni,unul din frați a-si cere dreptul la apartamentul în care am locuit eu și un frate cu ei ,eu nu vreau sa vând acel apartament,dar unul din frați mei a-si cere dreptul la acel apartament,ce se intampla dacă eu nu am de unde sa ai plătesc partea lui care i se cuvine!?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:06, 29 August 2022
In cel mai rau caz cere dezbaterea succesiunii prin instanta, partaj, se vinde apartamentul ( daca niciunul nu l poate pastra si sa plateasca sulta catre ceilalti) si se impart banii la toti trei.
Este singurul bun comun de impartit?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu vreti sa vindeti, dar nici nu ii puteti da bani pt cota sa, dar ce vreti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! suntem 4 frati si parintii au decedat , dar nu s a facut ... Raluk94 Raluk94 Buna! Suntem 4 frati si parintii au decedat , dar nu s a facut partaj ( succesiunea) si eu stau in acest apartament cu 3 camere singura.. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire Sorenica Sorenica Buna ziua! Exista următoarea situatie: mama decedata , tata în viata, 3 surori. Tata si mama proprietarii unui apartament. Cat este tatăl în viata , copiii ... (vezi toată discuția)
Vanzare-succesiune izabela_iza izabela_iza va rog sa-mi spuneti daca tatal meu isi poate vinde partea apartamentului care ia revenit dupa moarte mamei altei persoane fara aprobarea copiilor.va multumesc (vezi toată discuția)