avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei Malus

Activitate Andrei Malus

Aveam o cunoștință care lucra la furnizorul respectiv și m-a ajutat cu reparația echipamentului,fara a mai plăti altele...ea nu e mulțumita de modul cum i-a fost reparat...și are alte pretenți bănești

Ionut.ion a scris:

Si posesorul contorului ce spune?
Eu stiu ca aceste contoare apartin furnizorului/distribuitorului si noi doar ne folosim de ele.

Buna seara,revin cu problema către dumneavoastră,am provocat un accident cu daune materiale pe care le-am reparat ulterior, proprietarul nu e mulțumit de repartițiile făcute,și .mai dorește 1500 lei că sa nu mă dea in judecata,eu consider că am făcut totul cum era,dauna majora fii un contor electric care se afla in exteriorul proprietatii ,am înlocuit ce a fost spart, proprietarul nu e mulțumit că unul dintre picioarele de susținere a contorului are o mica o crăpătură...și pentru aceasta dorește acești bani.
Mulțumesc mult pentru ajutor... menționez că mașina se afla in curtea persoanei...am lăsat-o atunci ca și garanție că-i voi repara daunele provocate... acum după toate ce au fost reparate,nu dorește să-mi dea mașina pe motivul că nu i-am plătit alte daune
Buna ziua,am o mica întrebare,acum câteva zile am avut un accident usor fara victime,am derapat pe un drum de tara și și am lovit un gard a unui om,am deteriorat un contor electric, recunosc că băusem ceva înainte,pe moment m-am înțeles amiabil cu persoana căreia i-am provocat stricăciunea fara a mai chema poliția,a rămas să-i repar gardul și să-i înlocuiesc contorul din plastic....acum după toate repartițiile dorește și despăgubire de 3000 lei... consider că nu e corect daca inițial a fost altfel înțelegerea...