avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara,revin cu problema către dumneavoastră,am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara,revin cu problema către dumneavoastră,am provocat ...

Buna seara,revin cu problema către dumneavoastră,am provocat un accident cu daune materiale pe care le-am reparat ulterior, proprietarul nu e mulțumit de repartițiile făcute,și .mai dorește 1500 lei că sa nu mă dea in judecata,eu consider că am făcut totul cum era,dauna majora fii un contor electric care se afla in exteriorul proprietatii ,am înlocuit ce a fost spart, proprietarul nu e mulțumit că unul dintre picioarele de susținere a contorului are o mica o crăpătură...și pentru aceasta dorește acești bani.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:15, 24 Noiembrie 2021
Si posesorul contorului ce spune?
Eu stiu ca aceste contoare apartin furnizorului/distribuitorului si noi doar ne folosim de ele.
Aveam o cunoștință care lucra la furnizorul respectiv și m-a ajutat cu reparația echipamentului,fara a mai plăti altele...ea nu e mulțumita de modul cum i-a fost reparat...și are alte pretenți bănești

Ionut.ion a scris:

Si posesorul contorului ce spune?
Eu stiu ca aceste contoare apartin furnizorului/distribuitorului si noi doar ne folosim de ele.

Cum am spus, nu poti avea pretentii pe ceva ce nu ti apartine...
Daca ati avariat si ceva ce ii apartine ( suportul pe care este montat contorul...) atunci da, poate avea pretentii.
Acum ca sunt sau nu legitime... o sa decida instanta daca nu va intelegeti si se apeleaza la ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta de apa sparta si consumul facturat de distribuitorul local asociatiei alcibiade alcibiade Buna ziua, Locuiesc in cadrul unei asociatii unde s-a spart conducta de apa la subsolul blocului , din cauze necunoscute . Este corect ca distribuitorul sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari Axa04 Axa04 Buna ziua, Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie... Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)