avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua,am o mica întrebare,acum câteva zile am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua,am o mica întrebare,acum câteva zile am avut un accident ...

Buna ziua,am o mica întrebare,acum câteva zile am avut un accident usor fara victime,am derapat pe un drum de tara și și am lovit un gard a unui om,am deteriorat un contor electric, recunosc că băusem ceva înainte,pe moment m-am înțeles amiabil cu persoana căreia i-am provocat stricăciunea fara a mai chema poliția,a rămas să-i repar gardul și să-i înlocuiesc contorul din plastic....acum după toate repartițiile dorește și despăgubire de 3000 lei... consider că nu e corect daca inițial a fost altfel înțelegerea...
Cel mai recent răspuns: Andrei Malus , utilizator 15:12, 20 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu ati sesizat politia la acel moment si ati platit paguba, acum este tardiv sa mai se poata constata fapta contraventionalasi prin urmare nici o alta pretentie nu are justificare.
Daca se doreste plata unei despagubiri, cel pagubit nu are decat sa se adreseze instantei de judecata prin actiune in pretentii si sa demonstreze in acelasi timp pe ce se intemeiaza pretentia
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Mulțumesc mult pentru ajutor... menționez că mașina se afla in curtea persoanei...am lăsat-o atunci ca și garanție că-i voi repara daunele provocate... acum după toate ce au fost reparate,nu dorește să-mi dea mașina pe motivul că nu i-am plătit alte daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto fara victime....alcool la volan...pretentii despagubire sor3lla sor3lla buna dimineata.... sotul meu a lovit o masina parcata in roata.....roata fiind virata inspre sosea.... consumase alcool.....si stim repercursiunile.... masina ... (vezi toată discuția)
La inceputul anului am inchiriat un loc de parcare in complexul ... Mnicopol Mnicopol La inceputul anului am inchiriat un loc de parcare in complexul rezidential in care locuiesc. Locul de parcare se invecineaza cu un santier unde acelasi ... (vezi toată discuția)
Buna seara,revin cu problema către dumneavoastră,am provocat ... Andrei Malus Andrei Malus Buna seara,revin cu problema către dumneavoastră,am provocat un accident cu daune materiale pe care le-am reparat ulterior, proprietarul nu e mulțumit de ... (vezi toată discuția)