avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate addis

Activitate addis

MULTUMESC
BUNA ZIUA!
IN URMA CU 5 ANI AM ADUS PT ANGAJARE TOATA VECHIMEA IN MUNCA PT CALCULAREA CONCEDIULUI DE ODIHNA. SINCER NU AM DAT IMPORTANTA ACELOR ZILE PRIMITE, DEOARECE DE LA AN LA AN IMI TOT RAMANEAU. ACUM MI SE SPUNE CA LA DOSAR NU AM TOATA VECHIMEA IN MUNCA. SI CA NR DE ZILE DE CONCEDIU ESTE DE 24. EU AM PESTE 20 ANI VECHIME. AM DUS TOATA VECHIMEA INCA ODATA SI AS DORI SA STIU DACA ACELE ZILE DE CONCEDIU DE ODIHNA SE POT RECUPERA DIN ANII TRECUTI. MULTUMESC ANTICIPAT.
MULTUMESC ANTICIPAT.
buna ziua!
spuneti-mi va rog cui trebuie sa ma adresez pt amenintarile pe care la primesc la serviciu la serviciu, din partea directoarei de resurse umane si pt faptul ca lucrez de ceva timp intr-un stres inferlal. sunt asistent medical intr-un cabinet de intreprindere, privat. multumesc anticipat.
multumesc.
Buna ziua! Spuneti-mi va rog daca trebuie deschis proces in fiecare an pt asta? MULTUMESC ANTICIPAT.
buna ziua! dupa majorat, pana la ce varsta se va da hotararea judecatoreasca pt primirea pensiei alimentara de dupa majorat, avand in vedere faptul ca inca exista scoala/ facultate. multumesc.