avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA! IN URMA CU 5 ANI AM ADUS PT ANGAJARE TOATA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA! IN URMA CU 5 ANI AM ADUS PT ANGAJARE TOATA VECHIMEA ...

BUNA ZIUA!
IN URMA CU 5 ANI AM ADUS PT ANGAJARE TOATA VECHIMEA IN MUNCA PT CALCULAREA CONCEDIULUI DE ODIHNA. SINCER NU AM DAT IMPORTANTA ACELOR ZILE PRIMITE, DEOARECE DE LA AN LA AN IMI TOT RAMANEAU. ACUM MI SE SPUNE CA LA DOSAR NU AM TOATA VECHIMEA IN MUNCA. SI CA NR DE ZILE DE CONCEDIU ESTE DE 24. EU AM PESTE 20 ANI VECHIME. AM DUS TOATA VECHIMEA INCA ODATA SI AS DORI SA STIU DACA ACELE ZILE DE CONCEDIU DE ODIHNA SE POT RECUPERA DIN ANII TRECUTI. MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: addis , utilizator 15:57, 19 Ianuarie 2023
Se pot recupera ... dreptul la ele nu este prescris.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu de odihna efectuate/neefctuate, ccm vechi si ccm nou Iamyou Iamyou Buna ziua! Am o nelamurire la care as dori sa ma ajutati. La actualul loc de munca am o vechime de peste 4 ani. Pana in data de 30 septembrie 2021 am avut ... (vezi toată discuția)
Co mbadea mbadea Pe vechiul cm ramura beneficiam de 24 zile co pt o vechime 10-15 ani.Acum am trecut la o vechime 15-20 ani iar angajatorul ar trebui sa imi acorde 26 zile CO ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca cipanu cipanu potrivit carei legi zilele de concediu de odihna se majoreaza la 25 daca vechimea in munca este de peste 10 ani? (vezi toată discuția)