avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua! dupa majorat, pana la ce varsta se va da ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua! dupa majorat, pana la ce varsta se va da hotararea ...

buna ziua! dupa majorat, pana la ce varsta se va da hotararea judecatoreasca pt primirea pensiei alimentara de dupa majorat, avand in vedere faptul ca inca exista scoala/ facultate. multumesc.
Cel mai recent răspuns: addis , utilizator 14:03, 11 Noiembrie 2021
Buna ziua,
Pentru toata perioada cat urmeaza cursuri la zi, dar nu mai tarziu de 26 de ani.
Buna ziua! Spuneti-mi va rog daca trebuie deschis proces in fiecare an pt asta? MULTUMESC ANTICIPAT.
nu, ci doar cand apar schimbari. termina cursurile de ex sau nu se mai duce sau se schimba venitul parintelui etc.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara sofiamaria sofiamaria Buna ziua, as avea rugamintea cine poate sa imi raspunda la o intrebare: este posibil ca dupa f multi ani de la divort din care a rezultat un copil, fosta ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Mariiovladu Mariiovladu Daca copilul a intrerupt cursurile scolare avand varsta de 17 ani(avand pensie alim)...si la anul cand implineste 18 ani si vrea sa mearga din nou la ... (vezi toată discuția)
Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)