Sunt plecata din România intr'o altă tara, stabilită si casatorita acolo. Am un credit luat 4000- 5000 mi euro) din România, dar din pacate a ramas neachitat ( sa achitat doar o parte) .,iar de, atunci au trecut 12 ani, iat in Romania nu am bunurii nimic pe numele meu.
În ţara unde sunt căsătorită cu cetatran strain, sotu meu vrea sa-mi treaca un imobiliar pe numele meu. Va rog spuneti-mi,.. mi se poate întâmpla sa mi se confişte imobilul? sau sa ma gasească banca ( recuperatorii) din România cu un bun pe numele meu intr'o altă ţară? Multumesc
Am un cont bancar luat de la ING in 2017-2018,de 2 mil lei veghi( 4-5 mii € ) ramas neachitat dupa o plata lunara de aproximativ 1-2 ani,. Am ramas fara servici,,iar bunuri sau imobiliare nu aveam, nu am. Apoi am plecat peste hotare definitiv ..După ce mi-am schimbat buletinul in Romania, acum 1 an. ,în 2021 . la ceva timp, mi'a venit la, adresa de pe buletin un plic, cica de la recuperatorii băncii respective. Deci sunt peste 12 ani de cand am facut acel împrumut, nu mi sa prescris? Se pot sa păţesc? la se pot sa ma astept?
Ma pot gasi in ţara unde locuiesc? Mentionez ca nu lucrez, nu am conturi in banca, am probleme de sanatate. Si sunt casatorita cu un cetatean strain.