avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt plecata din România intr-o altă tara, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt plecata din România intr-o altă tara, stabilită si casatorita ...

Sunt plecata din România intr'o altă tara, stabilită si casatorita acolo. Am un credit luat 4000- 5000 mi euro) din România, dar din pacate a ramas neachitat ( sa achitat doar o parte) .,iar de, atunci au trecut 12 ani, iat in Romania nu am bunurii nimic pe numele meu.
În ţara unde sunt căsătorită cu cetatran strain, sotu meu vrea sa-mi treaca un imobiliar pe numele meu. Va rog spuneti-mi,.. mi se poate întâmpla sa mi se confişte imobilul? sau sa ma gasească banca ( recuperatorii) din România cu un bun pe numele meu intr'o altă ţară? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:51, 16 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, ati mai intrebat si vi s-a raspuns...nu, nu e posibil. Nu va ia nimeni casa si banii din strainatate.
Sunt si eu in accesi situatie dar mie mi sa spus ca este posibil in tarile din UE .se poate executa bunuri pe numele tau in alta tara . sunteti sigura de ce spuneti? multumesc

gi-jane2 a scris:

Doamna, ati mai intrebat si vi s-a raspuns...nu, nu e posibil. Nu va ia nimeni casa si banii din strainatate.

dar mie mi sa spus ca este posibil in tarile din UE .se poate executa bunuri pe numele tau in alta tara .

asa este, se pot urmari bunuri si in alte taru. Pt problema dvs deschideti subiect nou si dati detalii, ca nu toate situatiile sunt la fel
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca devin proprietar imi ia banca casa? creata3112 creata3112 Buna ziua Mama vrea sa mi dea casa pe numele meu si eu sa o intretin. Am la banca o datorie de 5000 euro neachitata , sunt luat de o firma de ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie american transcriere in romania kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti daca stiti cum se poate transcrie in Romania certificatul de casatorie emis in America. Pe internet sunt tot felul de pareri. Se poate ... (vezi toată discuția)
Care sunt consecintele,in cazul in care eu ma intorc in tara,dar avand in strainate foarte multe cecuri fara acoperii,fiind rau platitor si un imprumut la banca pe care nu reusesc sa le platesc? debcrisjol debcrisjol buna ziua! intrebarea mea nu este foarte clara.eu am o activitate in strainatate,dar din cauza crizei nu reusesc sa fac fata datoriilor...cum nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)