avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un cont bancar luat de la ING in 2017-2018,de 2 mil ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un cont bancar luat de la ING in 2017-2018,de 2 mil lei veghi( ...

Am un cont bancar luat de la ING in 2017-2018,de 2 mil lei veghi( 4-5 mii € ) ramas neachitat dupa o plata lunara de aproximativ 1-2 ani,. Am ramas fara servici,,iar bunuri sau imobiliare nu aveam, nu am. Apoi am plecat peste hotare definitiv ..După ce mi-am schimbat buletinul in Romania, acum 1 an. ,în 2021 . la ceva timp, mi'a venit la, adresa de pe buletin un plic, cica de la recuperatorii băncii respective. Deci sunt peste 12 ani de cand am facut acel împrumut, nu mi sa prescris? Se pot sa păţesc? la se pot sa ma astept?
Ma pot gasi in ţara unde locuiesc? Mentionez ca nu lucrez, nu am conturi in banca, am probleme de sanatate. Si sunt casatorita cu un cetatean strain.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:40, 6 Februarie 2022
Nu o sa va caute nimeni in alta tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nu din partea bancii ValiCris ValiCris Buna ziua, In urma cu 10 ani am luat un credit de nevoi personale, fara garantii imobiliare de la Credit Europe Bank, in valoare de 11000 Euro. Eram ... (vezi toată discuția)
Buna, nu am platit intretinerea la bloc de 4 luni, nu imi permit, ... Marian Grivita Marian Grivita Buna, nu am platit intretinerea la bloc de 4 luni, nu imi permit, incerc sa imprumut cumva insa am o restanta de 3000 RON Risc ceva, urgent din punct de ... (vezi toată discuția)
Credite bancare roxang roxang Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Un cetatean strain,poate contracta un credit bancar in Romania, pentru un imprumut in ... (vezi toată discuția)