avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite bancare

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Un cetatean strain,poate contracta un credit bancar in Romania, pentru un imprumut in bani,daca fratele sau din Romania este garant?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:38, 5 Iunie 2010
In principiu da, insa acordul trebuie sa-l dea banca. Daca aceasta are suspiciuni in ce priveste garanţiile sau acestea sunt insuficiente, nu va acorda creditul. Cred ca mai repede l-ar acorda fratelui din tara. Interesul bancii nu este acordarea unui credit unui client cu privire la care exista mari riscuri sa nu ramburseze creditul chiar daca are o garantie imobiliara, deoarece valorile imobilelor au scazut mult si numai banca decide daca isi va asuma aceste riscuri. Incercati la mai multe banci! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil eka20 eka20 Buna seara! Adresez o intrebare celor specializati in problemele cu bancile din Romania... Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita catalinmihai catalinmihai Buna seara, Imi cer scuze ca va deranjez, dar am nevoie urgent de un raspuns din partea dumneavoastra. Fratele meu a facut un credit pe adresa casei ... (vezi toată discuția)
riscul contractual.criza economica. caz de forta majora flory1 flory1 Buna ziua, In situatia in care banca Creditor, are pretentia sa-si recupereze intreaga suma imprumutata, dar pe fondul crizei imobiliare a scazut ... (vezi toată discuția)