Salut sint persoane cu handicap in anul 1998 ma dat armata acasa din pricina handicapului ..din 2000 primesc indemnizatie .nu sint apt de munca .am 45 de ani .de ce nu ma pensioneaza ...persoane ca si mine din satul meu unde locuiesc sa pensionat fara o zi de munca lucrata fara carte de munca ..asta pina in 2018 ...dupa care sa schimbat legea de
ce ???
Salut imi spune si mie cineva daca o persoana cu handicap din nastere care nu a lucrat nuciodata din pricina handicapului ...el primind lunar indemnizatie ...390lei..se poate pensiona pentru pensia minim sociala ...intreb ca pjna in 2018 se putea dar acum ne cere carte de munca ..1n 2018 de ce nu se cerea carte de munca .......???
Salut eu sint persana cu handicap din nastere am 45 de ani beneficiez de indemnizatie de handicap din anul 2000.nu am fost niciodata angajat la munca cum pot beneficia de pensie minim garantata .intreb ca pina in 2018 sa facut pensii la persoane cu acelas grad ..fara ca ei sa fi fist vreodata angajati .va multumesc
Salut sint persoana cu handicap fizic am 45 de ani din anul 2000 primesc indemnizatie lunara ....nu am fost niciodata angajat ..pot sa ma pensionez ? Persoane cu acelas grad de invalidate ca si mine beneficiaza de pensie minim garantata ..mie de ce mia sa spus de la casa de expertiza medicala ca nu am lucrat si nu imi poat face dosarul? Va multumesc ...
Salut sint persoana cu handicap fizic grad 2 handicap din nastere primesc o indemnizatie din anul 2000 .am 45 de ani din aceasta indemnizatie supravietuiesc ..nu am putut sa ma angajez din pricina handicapului pe care il am .pot sa intru posesia pensiei de invalidate sau in cimpul munci cea minima pe economie.de 1000.lei.va multumesc