Salut !
Vin și eu cu o problema cu fostul angajator . In urma cu ceva timp am lucrat ca și șofer de camion împreuna cu tatăl meu,echipaj ,eu fiind angajat nou in acea perioada . La firma se făceau des cuplare/decuplare remorci și pe scurt am cuplat o remorca greșita ducând-o pe ruta Spania-România,am recunoscut greșeală urmând ca sa ni se oprească amândurora 2540 de euro in decursul a 10 luni (254 de euro lunar ) asta fiind verbal ,nu am semnat nimic,dupa 3 luni in care ne-au oprit 254 de euro lunar am ales sa demisionăm in urma unei certe pe baza concediului. Firma a refuzat sa ne ofere diurnele pe ultima luna plus alte bonusuri pe care le aveam +transportul Romania-Spania-Romania (suma totala fiind de minim 3950 de euro ) am fost la ITM dar nu am rezolvat nimic pentru ca diurnele nu erau trecute in contract ,am încercat pe cale amiabila ,nu s-a putut , astăzi am primit o Înștiințare de la judecătorie cum ca firma propiu-zisa ne cheamă in judecată pentru suma de 2540 de euro iar printr-o alta foaie atașata de către firma Suma de 3200 de euro (motorina,taxe de drum,diurnele pe 3 zile in care nu am lucrat in folosul firmei ,uzura masinii),in ambele situație practic trebuie sa mai primim bani de la firma . Întrebarea mea este dacă am șansa de câștig in acest proces știind ca nu aveam act adițional pentru diurna și restul bonusurilor (1 cent pe km , 7 euro încărcare/descărcare ) ,transportul , precizez ca am ca și dovezi foile de plata anterioare unde scrie diurna+bonusurile ,foile unde se precizează oprirea lunară a sumei de 254 de euro +multe alte dovezi . Vă mulțumesc .
Buna seara ,mi s-a reținut permisul de conducere 30 de zile ,am depus contestație pentru a mai adauga o categorie iar acum după ce am adăugat categoria as dori sa predau permisul . Cum se procedează ? Mulțumesc anticipat