avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retragere plângere contravenționala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retragere plângere contravenționala

Buna seara ,mi s-a reținut permisul de conducere 30 de zile ,am depus contestație pentru a mai adauga o categorie iar acum după ce am adăugat categoria as dori sa predau permisul . Cum se procedează ? Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2021
Albertoandrei29, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie pierduta SergiuCluj SergiuCluj buna seara domnilor si doamnelor! Am si eu o mica nelamurire asupra legii si actualizarea deciziilor instantelor in baza de data, a politiei rutiere in cazul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in situatia in care mi s-a suspendat permisul de conducere (pe nedrept), iar eu nu sunt de acord cu constatarea ... (vezi toată discuția)
Bună seara, mi s-a suspendat permisul și am primit dovada pentru ... mdmilan mdmilan Bună seara, Mi s-a suspendat permisul și am primit dovada pentru 15 zile. Am contestat în instanță și mi s-a acceptat contestația la 2 săptămâni ... (vezi toată discuția)