Revin cu niste intrebari ; Cum pot sa aflu cate imobile au avut pana la decesul bunicului,iar daca e trecut o nepoata ca mostenitoare pentru ca are grije de bunica ,si cum aflu daca exista asa ceva? Se poate afla asta ? sau cel mai bine e sa iau un avocat si sa dau in judecata si avocatul stie sa faca rost de ce am zis mai sus ?.
Nu a fost nimic premeditat a fost o urgenta. Ce se intampla in cazul in care ma prezint eu si judecatorul nu intelege acest fapt.putem pierde acest proces? In cazul in care se da termen si depun acte necesare .Se judeca in lipsa sotiei?
Procesul este marti si nu am posibilitatea sa fac rost de acte si sa le depun .Ce se intampla daca nu ma prezint si nu depun actele,pot sa ma duc eu ca sot sa anunt instanta in ziua procesului?
Nevasta-mea nu se poate prezenta la tribunal la data din citatie pentru ca este internata in spital ,ce trebuie facut?
nevasta-mea este reclamanta.
Va multumesc anticipat
Bunicul lui nevasta-mea a murit acum cateva zile ,a fost casatorit de 2 ori ,prima nevasta a fost bunica lui nevasta-mea iar a 2 a fost nevasta cu care a stat pana la moarte ,a avut doua fete una soacra-mea care a murit acum 3 ani si cealalta inca traieste .Intrebarea mea este are fiica lui si nevasta-mea vre-un drept asupra bunurilor ,daca b:sorry:unurile cae le-au facut impreuna cu a doua sotie sunt pe numele ei .
Va multumesc anticipat.:(
Scuze pentru intarzierea de raspuns .Nu suntem aceeasi persoana Brasoveanul e cumnatul meu care era la mine cand am deschis acest topic pentru ca el nu avea cont,si cand a ajuns la el acasa si-a facut si el cont ca el nu stia de situl asta .Scuze pentru confunzie.
Am uitat sa va intreb daca am semnat procesul verbal pe care l-a facut politia deoarece ei au facut niste constatari dar cind asteptam sa vina masina de tractare am constatat ca lucrurile erau cam diferite.In cazul impacarii daunele sint si cele stabilite daca cadem la o intelegere inainte de proces adica va plati RCA sau eu?
Va multumesc.
Aseara am incercat sa evit o groapa si am pierdut controlul volanului lovindu-ma cu roata de bordura.Problema este ca pe bordura era un pieton pe care l-am accidentat avind fractura la un picior si cred ca va sta multe zile in spital fiind necesara operatia.
Intrebarea mea este daca RCA ma va ajuta la plata spitalizarii si daca nu reusesc sa ma inteleg cu el ce se va intimpla
la proces in cazul in care dauna stabilita de instanta va fi platita de mine sau de RCA?