avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate TFA90flav

Activitate TFA90flav

Am inteles asta , va multumesc pentru raspuns.
Eu am descarcat hotararea din dosarul electronic de la curtea de apel targu mures in format pdf.
Am printat-o , ma pot prezenta la curtea de apel pentru legalizare? Cu aceasta copie?

Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trebuie legalizata, asa vor cei de la politie, dar mergeti sa va interesati personal.

Buna ziua si multumesc pentru raspuns.

Hotararea am descarcat-o deja din dosarul electronic si am printat-o , voi merge cu aceasta sa o legalizez sper sa reusesc.

Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Puteti merge sa o legalizati fără sa așteptați comunicarea.
Vorbiți și cu avocatul ca sa va ajute.

Buna ziua !
Mi s-a terminat un Apel care a fost facut de catre Procuror la Curtea de Apel Targu Mures in data de 13.12.2021 , zi in care s-a si realizat pronuntarea.
Daca descarc in format PDF aceasta hotarare de pe site-ul curtii de apel , unde am acces pe baza de parola si daca printez aceasta hotarare o pot duce la legalizat la Curtea de Apel sau trebuie neaparat sa astept sa imi soseasca prin Posta?
Este vorba de recuperarea permisului si imi este cam urgent.

Multumesc!
Multumesc pentru raspuns.
Hotararea este definitiva deoarece s-a rejudecat la Curtea de Apel , apare mentiunea la sfarsitul hotararii cu "Definitiva.'

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Legalizati hotararea daca a ramas definitiva si mergeti la poilitie sa vi se restituie permisul.

Multumesc pentru raspuns.
Instanta nu a adus referire la nici o restrictie cu privire la permis sau la conducerea de autovehicule ci doar obligatiile de prezentare la serviciul de Probatiune.
Buna ziua !
Mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui autovehicul avand permisul suspendat , pedepasa la care am fost condamnat apare asa : " În temeiul art. 38 alin. 1 cu aplicarea art. 39 alin. 1 lit. b Cod penal contopeşte cele două pedepse, la pedeapsa de 6 luni închisoare adăugând o treime din cealaltă pedeapsă, în final inculpatul urmând să execute o pedeapsă de 8 luni închisoare. În baza art. 83 alin. 1 şi 3 Cod penal amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 Cod penal, de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. " .

Din cate am inteles amanarea aplicarii pedepsei conform art 83 alin 1 nu se considera o condamnare definitiva , iar intrebarea mea este daca pot recupera permisul?
In hotarare nu se face referire la acest fapt , iar din cate am inteles fara o condamnare definitiva nu se anuleaza permisul.

Multumesc!