avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua ! Mi s-a terminat un Apel care a fost facut ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua ! Mi s-a terminat un Apel care a fost facut de catre ...

Buna ziua !
Mi s-a terminat un Apel care a fost facut de catre Procuror la Curtea de Apel Targu Mures in data de 13.12.2021 , zi in care s-a si realizat pronuntarea.
Daca descarc in format PDF aceasta hotarare de pe site-ul curtii de apel , unde am acces pe baza de parola si daca printez aceasta hotarare o pot duce la legalizat la Curtea de Apel sau trebuie neaparat sa astept sa imi soseasca prin Posta?
Este vorba de recuperarea permisului si imi este cam urgent.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: TFA90flav , utilizator 18:56, 15 Decembrie 2021
Puteti merge sa o legalizati fără sa așteptați comunicarea.
Vorbiți și cu avocatul ca sa va ajute.
Buna ziua si multumesc pentru raspuns.

Hotararea am descarcat-o deja din dosarul electronic si am printat-o , voi merge cu aceasta sa o legalizez sper sa reusesc.

Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Puteti merge sa o legalizati fără sa așteptați comunicarea.
Vorbiți și cu avocatul ca sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui ... TFA90flav TFA90flav Buna ziua ! Mi s-a terminat un proces pentru conducere a unui autovehicul avand permisul suspendat , pedepasa la care am fost condamnat apare asa : \" În ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 jacko jacko Buna ziua, am un srl microintreprindere infiinat de doua luni, fara angajati, administrator si asociat unic. Pana pe 25 trebuie sa depun declaratia 100. Stiu ... (vezi toată discuția)
Legalizare pdf in limba engleza (toefl) CameliaCatinean CameliaCatinean Buna ziua, ma adresez in speranta ca ma puteti ajuta cu cateva informatii. Am nevoie de o copie legalizata pentru certificatul de limba TOEFL pentru ... (vezi toată discuția)