Buna ziua . De ani de zile ma confrunt cu aceeași problema , locuiesc la etajul 4/4 și de câțiva ani îmi ploua realmente in casa . Terasa a mai fost reparata in trecut , dar evident a fost făcută o treaba de mântuială deoarece a fost doar o chestiune de timp pana apa și-a făcut loc printre cârpeală făcută anterior . De 4 luni de zile am discutat cu administratora și am reușit sa strâng semnăturile locatarilor urmând ca atunci când vremea este prielnică sa se apuce iar de cârpit . Întrebarea mea pentru dumneavoastră este , cine urmează sa suporte cheltuielile din interiorul apartamentului deoarece nu este prima data când revonez doar ca sa ajung in același punct , aici s-ar încadra absolut tot holul , debaraua și un colt de la sufragerie unde apa deja a distrus tavavanul , respectiv pereții pana aproape de panoul de siguranța , sa nu mai Menționez ca in interiorul scării blocului , in colțul ușii începe deja sa cada material din tavan / pereți . Întreb deoarece , din păcate , ma aștept ca după “renovarea” terasei , dacă iar ma apuc sa îmi renovez interiorul apartamentului unde a fost afectat sa fie o chestiune de timp pana sa ajung înapoi in aceeași situație .