avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Activitate claudia.claudia.claudia

Activitate claudia.claudia.claudia

Răspuns la discuția Reparatii bloc fara acte
multumesc pentru raspuns, nu inteleg de ce nu exista legi care sa ne protejeze de abuzurile Administratorilor de Asociatie de Proprietari.
Ce se intampla daca Administratorul Asociatiei de Proprietari a facut o reparatie la o teava comuna de apa rece , apartinand scarii A si B, cu un PFA, fara Contract de Prestari Servicii, nu exista facturi care sa acopere suma pretinsa pe reparatie, nu exista Receptia lucrarii , acuma s-a aflat ca nu s-a finalizat cum s-a stabilit initial cu contorizarea scarii A, individual de scara B , instalatorul nu mai este de gasit, ar fi plecat la munca in alta tara. Unii locatari au platit suma pretinsa de Administrator, altii nu au fost de acord cu acea suma, acum ca s-a aflat ca nu sunt in regula nici documentele, toti locatarii sunt revoltati, cei care au platit vor banii inapoi, cei care nu au platit nu mai vor sa plateasca. Cum se poate proceda in acest caz. Multumesc.
Buna ziua, sunt in Comitetul executiv al Asociatiei noastre de proprietari si avem o locatara care mereu ne hartuie cu diverse cerinte,( isi dorea sa fie aleasa Presedinte si nu a obtinut nici un vot, ca urmare tot timpul are ceva de obiectat). Acuma doreste sa vada contractul de munca al Administratoarei .Ce raspuns putem sa ii dam ?
Multumesc.
Intentia ei a fost sa plece de la locul accidentului, probabil din cauza faptului ca inainte cu cateva zile a mai avut un accident. Nu cred ca nu m-a vazut ca m-a luat pe capota si am cazut pe asfalt. Ea asta a sustinut ca nu m-a vazut ca se uita in partea stanga, nu inteleg cum sa te uiti in partea stanga si sa pornesti de pe loc inainte de o trecere de pietoni.
Chiar daca am avut doar 5 zile concediu medical pot sa ma constitui parte civila? M-ai imi era necesar concediu medical, dar nu imi permit sa lipsesc de la servici . Iar la politie nu a vrut sa imi accepte nici o dovada, nici concediul medical, doar Rezultatul IML si tot imi accentua ca daca nu sunt 90 de zile ingrijiri medicale , nu are rist sa ii faca dosar penal, in conditiile in care la spital mi -a spus ca ii face dosar penal .
Am cerut si filmarile de pe camerele video , dar nu am fost luata in seama. Am simtit ca si cum nu ar conta ca este vina esclusiva a conducatoarei auto si daca se poate peste 90 de zile i se da permisul si poate conduce la fel de bine ca si pana acum.
Multumesc mult .
Buna ziua,
Am fost victima unui accident de circulatie, ca si pieton, pe trecerea de pietoni. Un taxi oprit la trecere pentru a ceda trecerea pietonilor. a pornit exact candam ajuns la mijlocul trecerii, m-a luat pe capota si am cazut pe carosabil lovindu-ma la coloana, cervical si lombar, femur, genunchi. Deoarece nu a oprit m-am vazut nevoita sa ma ridica cu dureri in tot corpul si sa alerg dupa masina, am ajuns-o si i-am deschis portiera, a spus ca nu m-a vazut si a tras pe dreapta. Am chemat politia, politia a chemat ambulanta, am fost dusa la UPU , din investigari a reiesit ca nu am fracturi, am doar contuzii. Politistul care m-a insotit la spital a spus ca i-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Am fost la IML, am aratat contuziile, dar fiindca nu erau vanatai mari, inflamatiile oaselor nu a contat si mi-a dat 5 zile de ingrijiri medicale. Apoi am fost chemata la politie sa depun declaratia, am aflat numele conducatorului auto, care nici macar nu m-a intrebat atunci daca ma simt bine sau sa isis ceara scuze macar. De la politie mi s-a spus ca , deoarece nu am 90 de zile ingrijiri medicale, dosarul va fi clasat. am aflat ca , conducatorul auto cu 5 zile inainte a mai fost implicat intr-un accident.
Ce pot face in acest caz, astefl incat conducatorul auto sa fie tras la raspundere, in plus in cadere mi s-a spart si telefonul care valoreaza undeva pana in 1200 lei, cum pot cere daune morale si materiale pentru trauma suferita, pentru loviturile care inca dupa 3 saptamani imi creaza probleme la mers, la stat pe scaun, am stat in medical 5 zile si am pierdut la salar.
Atitudinea conducatorului auto - cu atat mai mult cu cat era o femeie la volanul taxi - a fost efectiv inumana, puteam sa am fracturi sau o hemoragie interna si fiind pusa in situatia sa alerg dupa masina sa o opresc putea sa imi puna viata in pericol, nici macar nu si-a cerut scuze, nici macar sa ma intrebe unde m-am lovit .... sau daca nu ma puteam ridica de jos , efectiv parasea locul accidentului.