avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate Dula Nicoleta

Activitate Dula Nicoleta

Buna dimineața,

Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum.
Cum pot baga firma în faliment si să raman cu salariu întreg?

Multumesc!
buna ziua ....vreau sa întreb, sunt asociata cu iubitul meu la o firma ,care ulterior sa facut pe firma 2 credite....după 3 ani am închis magazinul, nu mai mergea...asa ca am rămas sa plătim datoriile la banca....Vrem sa ne despărțim ca iubiți, nu mai merge relația...întrebarea este :ne putem plati fiecare separat datoriile de pe firma?El vrea chas banii ptr ca zice ca nu are încredere ca voi mai plati (fals,eu voi plati ptr ca nu vreau sa am coada)si ameninta ca ma da în judecata....într-un fel ma obliga sa stam împreună ptr datoriile firmei.Ce sa fac?Va mulțumesc.
Bună ziua, am facut contract de întreținere fiului meu cu drept de habitatie,și mi-a spus sa fac DECLARATIE PTR SCOATEREA DIN EVIDENTA A BUNURILOR IMOBILE PERSOANE FIZICE ,este obligatoriu sa fac?
Bua dimineața, am de plata o suma ptr cheltuieli de judecata dintr-un proces de rogram vizita minor .taral copilului îmi cere banii...pot sa-i dau în mai multe transe?Mi-a trimis un cont unde pot sa-i depun.NU DISPUN DE TOATA SUMA SI AS VREA SA-I DAU IN RATE,SE POATE?..MULȚUMESC
Buna ziua ...am divortat de tatal copilului și tatal copilului a obținut program de vizita deși nu este în tara ,vine doar de sărbători..a obținut 2 weekenduri pe luna,1 sapt.din vacanta de iarna ,1 sapt.din cea din primavara si 21 zile vara.Tinand cont ca el nu prea contribuie la nevoile copilului mai deloc ,iar pensia io da copilului o data la 3 luni.Consuma alcool...deranjează copilul cu mesaje la 1 ,2 noaptea cu mesaje împotriva mea.VA ROG IMI PUTETI SPUNE CUM SA FAC SA MAI DIMINUEZ DIN PROGRAM?MULTUMESC.