avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am divortat și tatal copilului a obținut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am divortat și tatal copilului a obținut program de vizita deși nu ...

Buna ziua ...am divortat de tatal copilului și tatal copilului a obținut program de vizita deși nu este în tara ,vine doar de sărbători..a obținut 2 weekenduri pe luna,1 sapt.din vacanta de iarna ,1 sapt.din cea din primavara si 21 zile vara.Tinand cont ca el nu prea contribuie la nevoile copilului mai deloc ,iar pensia io da copilului o data la 3 luni.Consuma alcool...deranjează copilul cu mesaje la 1 ,2 noaptea cu mesaje împotriva mea.VA ROG IMI PUTETI SPUNE CUM SA FAC SA MAI DIMINUEZ DIN PROGRAM?MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:59, 8 Iulie 2022
Buna ziua.Trebuie sa va adresati instantei.Sunt singurii in masura sa va ajute
Din experienţă vă spun că nu aveţi cum să reduceţi programul de vizită primit, dacă copilul e mai mic de 14 ani. Problema este că, aşa cum scrieţi dvs., tatăl trăieşte în afara ţării şi vine ocazional acasă, aşa că minorul nu e obişnuit cu prezenţa lui şi nu va voi să plece de lângă dumneavoastră, ceea ce vă va provoca neplăceri imense. Argumentele expuse mai sus de dvs. nu pot determina instanţa să reducă programul. Nici absenţa lui de la program ani de zile nu contează, când vine tati, copilul e obligat să plece cu el. Numai dacă în timpul petrecut cu tata copilul e bătut, violat, drogat, etc. şi aveţi dovezi în acest sens, se poate reduce programul de vizită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizita ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine ... (vezi toată discuția)
Vrem să divorțăm la notar dar nu ne înțelegem asupra programului copilului (o săptămână la tata, una la mama). cum se poate stabili un program de vizită cu stabilitate pentru copil? adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, va rog sa m-a ajutați cu o lămurire la următoarele întrebări. Urmează sa divortez iar decizia comuna este sa facem acest lucru la notar. ... (vezi toată discuția)
Refuz acord de iesire din tara cand e programul de vizitare, consecinte wakeupdolores wakeupdolores Daca mama copilului doreste sa plece cu copilul din tara cand este programul copilului cu mine pot sa refuz?? Eu am un program de doua dati pe luna (de sambata ... (vezi toată discuția)