avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua ....vreau sa întreb, sunt asociata cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua ....vreau sa întreb, sunt asociata cu iubitul meu ...

buna ziua ....vreau sa întreb, sunt asociata cu iubitul meu la o firma ,care ulterior sa facut pe firma 2 credite....după 3 ani am închis magazinul, nu mai mergea...asa ca am rămas sa plătim datoriile la banca....Vrem sa ne despărțim ca iubiți, nu mai merge relația...întrebarea este :ne putem plati fiecare separat datoriile de pe firma?El vrea chas banii ptr ca zice ca nu are încredere ca voi mai plati (fals,eu voi plati ptr ca nu vreau sa am coada)si ameninta ca ma da în judecata....într-un fel ma obliga sa stam împreună ptr datoriile firmei.Ce sa fac?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:53, 27 Mai 2023
Mergeti la avocat daca vreti o analiza amanuntita cu actele in fata.

Nu va poate obliga sa nu va despartiti din acest motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aproape 18 ani și vreau să plec de acasă. să aștept majoratul, sau să merg la poliție să declar că plec de bunăvoie? ElisMarcovici ElisMarcovici Am si eu aproape 18 ani, mai exact fac peste 13 zile. Vreau sa plec de acasa pentru ca nu ma mai inteleg cu parintii mei si nu sunt de acord cu iubitul meu. ... (vezi toată discuția)
Incasare cv factura cu bon de la p.f., la termen marta_tudor19@yahoo.com marta_tudor19@yahoo.com Buna ziua! Un SRL (magazin alimentar) vinde marfa cu amanuntul catre populatie cu bon fiscal. Daca livreaza marfa catre o persoana fizica si ii emite factura ... (vezi toată discuția)
Acuzat de fals si uz de fals?!caz delicat valialb valialb Incep aceasta mica poveste prin a multumi tuturor celor care scriu pe acest forum! Acum 9 ani am lucrat la o firma ca delegat si sofer. Patronul meu de ... (vezi toată discuția)