avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare cv factura cu bon de la P.F., la termen
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare cv factura cu bon de la P.F., la termen

Buna ziua! Un SRL (magazin alimentar) vinde marfa cu amanuntul catre populatie cu bon fiscal. Daca livreaza marfa catre o persoana fizica si ii emite factura ptr produsele respective, poate sa-i faca incasarea cu bon fiscal peste cateva zile sau o luna? Va rog sa imi spuneti daca e legal/corect? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: AtomuleseG , utilizator 14:57, 29 Ianuarie 2018
Si eu sunt interesat de aceasta problema. De fapt vrei sa dai pe datorie legal. Mecanismul e destul de simplu. Faci o factura si cand vine sa plateasca scoti bonul. Eu am un program de gestiune si vreau sa fac o serie separata pentru facturile acestea. Adica o serie de genul (Datorii), pe langa seria facturilor normale. As vrea sa fie aceste facturi cu circuit inchis. Adica sa nu le mai inregistrez in contabilitate cand incasez banii. Doar bonul fiscal sa fie inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta vs bon fiscal ioanaep ioanaep Buna ziua, Stie cineva daca mai nou o societate este obligata sa emita bon fiscal catre o alta societate....? Eu nu stiu de asa ceva, poate stie ... (vezi toată discuția)
Gestiune cu amanuntul adrianabresug adrianabresug am urmatorul caz .fabricam tamplarie lemn stratificat,vindem catre PJ si PF avem gestiuni distincte depozitul cu produs finit de unde vindem cu factura si ... (vezi toată discuția)
Casa de marca si factura+chitanta acelasi punct de lucru ShadowElf ShadowElf Buna, Apelez la acest forum dupa ce am discutat in prealabil la finante, la contabilitate, am si vazut cateva exemple elocvente pentru problema mea si nu m-am ... (vezi toată discuția)