Incep aceasta mica poveste prin a multumi tuturor celor care scriu pe acest forum!
Acum 9 ani am lucrat la o firma ca delegat si sofer.
Patronul meu de atunci avea doua firme.La un moment dat m-a intrebat daca nu cunosc pe cineva care ar vrea sa preia una din firme sa o administreze.Am inceput sa intreb diferite persoane, dupå un timp gasind persoana X care are studii in Drept.Am informat patronul meu ca am gasit pe cineva.Dupå o perioada scurta de timp mi-a spus ca are o problema cu asociatul lui si ca acesta nu se poate deplasa ptr ca face actele de cesiune pe firma si daca pot sa-l ajut sa i-au firma pe numele meu, dupa care sa o predau persoanei pe care am gasit-o.
Am facut asa si am predat firma dupa citeva zile (99% si administrarea, eu raminind cu 1%), persoanei respective, cu schimbare de sediu.
Am depus actele la camera de comert iar dupa citeva zile am fost sunat de catre o persoana de la camera de comert, informindu-ma ca sediul firmei nu este valid si ca v-a trebui sa -l schimb.
Am cerut consultanta la biroul notarial unde am facut actele de cesiune dupa care am fost sa caut un alt sediu.Am gasit un alt sediu, am mers cu actele la notariat, au fost redactate si validate( de catre notar) schimbarea de sediu apoi am mers la camera de comert unde au fost validate si inscrise respectivele acte.
Dupa citiva ani au aparut doua procese pe aceasta firma care au fost solutionate de avocatul meu fara a fii nevoie sa se plateasca vreo suma de bani.Firma este inchisa si declarata faliment, fara datorii la stat sau alte persoane.
Mentionez ca persoana X care a preluat firma de la mine a aruncat actele firmei si nu a tinut bilantul contabil.
Acum 3 ani am fot amenintat si santajat de catre persona X ca trebuie sa -i achit suma de 15000euro daca nu imi va depune plingere la politie unde are prieteni si ei se vor ocupa de mine si mai are si citiva baieti rai´ care se pot ocupa de mine.
Plingerea a fost depusa cu invinuirea de fals si uz de fals ptr ca eu am schimbat sediul firmei dupa ce i-am predat firma. Dosarul a fost respins la parchet acum 3 ani iar acum se pare ca s-a inceput din nou cercetarea acestui dosar.
Ce pot face in situatia in care am fost amenintat iar ´viata imi este in pericol`.Pot face o declaratie scrisa si semnata care o pot trimite la politie?Imi este teama sa ma prezint la politie.
As mai avea o intrebare. Se poate numii fals un act care a o fost intocmit de catre notar si validat de catre camera de comert?Nu este o eroare organelor in cauza?
Va multumesc!
Desi ati dat multe amanunte, cred, ca ati omis ceva p-acolo.
Faceti o plangere penala pentru amenintare.
De ce s-a reinceput cercetarea in dosarul respectiv?
Inca nu sunt convins de situatia dosarului daca a fost redeschis sau daca a fost inchis.
Amenintarile au fost ´trimise ´catre prin intermendiul unui prieten.
In momnetul de fata nu am dovezi decit martor pe acel prieten care este implicat si el in plingere ca , complice.
In aceasta plingere figureaza si notarul public care a validat actul de schimbare a sediului.
Oare este posibil ca cei de la politie sa nu vada ca aceasta eroroare a fost facuta in intentia de a inscrie firma si a face totul legal iar persoana X a incalcat legea aruncind actele firmei si netinind bilnatul contabil al firmei?Inclin sa cred ca are relatii foarte mari persoana X.
Cert esta ca imi este frica sa ma prezint la sectia de politie si nu cred ca ma voi prezenta.
Am fost agresat
teodorteo
am lucrat ca ag de paza la o firma din arad.Ieri am fost chemat la sediul firmei pt niste probleme iar cind am ajuns la sediu am fost invitat intro camera a ... (vezi toată discuția)