avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate Alinakk06

Activitate Alinakk06

Răspuns la discuția Metoda acoperisul
Acelasi lucru mi l-a spus si avocatul ,,Daca au tupeu sa va dea in judecata", dar nu exista niciun temei pentru care ar avea castig de cauza, fara suma, obiect, nume gresit al societatii, si o simpla oferta de preturi. Normal ca au invederat faptul ca ,,trebuie sa platiti jumatate din lucrare", dar nu exista asa ceva, au vrut sa mearga la intimidare, vazand ca n am mai vrut sa continuam. Au fraierit destui oameni...femei in special, si oameni batrani, carora le e frica sa faca ceva....cu sume mari de bani...am tot citit stiri despre ei...
Nu imi aparea pe telefon optiunea de a raspunde, asa ca am dat pe citeaza. Corect, a fost greseala mea ca am semnat, insa imediat am citit despre metoda acoperisului, cat si despre neregulile care existau. Imi spunea ca a doua zi aduce materialele si se si apuca de lucru. Pe internet am vazut ca exista stiri in care oamenii au facut acelasi lucru, apoi intrau in curte cu materialele, descopereau casa, si cereau sume mari de bani, daca vrem sa ne faca tot, fie lasau casa descoperita daca nu voiam, fie prin amenintari. S-a intamplat acest lucru la mai multe persoane din Romania, in jur de 30...din cate am vazut, sunt aceeasi familie, cu alti membri de familie si nume diferit al asociatiei...
Inscrisul este doar stampilat de executant, nu la fata locului, ci era deja pusa o stampila. Acele foi erau trase la xerox, adica erau deja stampilate. Tin sa mentionez ca numele companiei difera de numele real.

Buna ziua! Am semnat un contract de prestari servicii de constructii pentru casa.
- in contract nu e trecut pretul;
- in contract nu exista devizul estimativ (trecut la obiectul contractului), ci doar o oferta de pret cu 3 preturi (pret unitar lei: 50 lei mp tigla metalica, 160 lei mp zidarie, 80 lei mp dulgherie asteriala);
- clauza incetare contract: cu acordul partilor, platim 40% din valoarea lucrarii.
Ce pot sa-mi faca acesti sarlatani? Nimic, dupa parerea mea.
Lapte si piere erau pana sa zic ca nu mai vreau, si imi spune el, vezi ca trebuie sa platesti 50% din valoarea lucrarii. Care pret? Pretul era stipulat verbal.
Se specifica în cererea de incetare a contractului de munca individual: Subsemnata X, va rog sa-mi aprobati incetarea activitatii.conform art. 55 lit. b) Codul Muncii. Vi se pare normal ce v-am specificat mai sus?
Buna ziua! Am o intrebare pentru dumneavoastra. Am vrut sa ma amgajez pe 4 ore, luni si vineri, part-time. In fine. Am vorbit cu cineva si a inteles ce vreau, exact acesta era si anuntul initial. Ideea e ca pe contract sunt trecute 8 ore, 25 de milioane salariu. Am intrebat de ce. Mi-a raspuns ca este un contract standard. De asemenea, m-a pus sa semnez toate foile, fiind printre acestea si cerere incetare contract individual de munca, spunandu-mi ca trebuie sa-l semnez si pe acesta. Asa ceva nu se face…