avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Metoda acoperisul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Metoda acoperisul

Buna ziua! Am semnat un contract de prestari servicii de constructii pentru casa.
- in contract nu e trecut pretul;
- in contract nu exista devizul estimativ (trecut la obiectul contractului), ci doar o oferta de pret cu 3 preturi (pret unitar lei: 50 lei mp tigla metalica, 160 lei mp zidarie, 80 lei mp dulgherie asteriala);
- clauza incetare contract: cu acordul partilor, platim 40% din valoarea lucrarii.
Ce pot sa-mi faca acesti sarlatani? Nimic, dupa parerea mea.
Lapte si piere erau pana sa zic ca nu mai vreau, si imi spune el, vezi ca trebuie sa platesti 50% din valoarea lucrarii. Care pret? Pretul era stipulat verbal.
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 16:41, 15 Martie 2022
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este una dintre metodele de escrocherie utilizata in multe zone din tara
Culpa va apartine in parte si dv ca semnatar,in conditiile in care ati semnat un inscris care nu contine clauze concrete,pret,termen executie,
Inscrisul este semnat si stampilat de executant?
Puteti sesiza oficial politia teritoriala
Inscrisul este doar stampilat de executant, nu la fata locului, ci era deja pusa o stampila. Acele foi erau trase la xerox, adica erau deja stampilate. Tin sa mentionez ca numele companiei difera de numele real.

Miroase a excrocherie. Daca nu le convine ca nu mai doriti executarea lucrarii sa va actioneze in judecata.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu-i băgați în seamă dar, foarte important, faceți imediat o plângere la poliție; este o obligație cetățenească! Poliția face un dosar, escrocii nu sunt la prima astfel de escrocherie, și nici ultima dacă sunt lăsați în pace. Pe baza datelor pe care le deține - poate mai există undeva, pe numele lor, o plângere similară -, poliția poate să-i prindă în final. Aceasta este treaba poliției, dar ea trebuie ajutată de noi, cetățenii.

- Vă rog nu mai apăsați pe Citează în loc de Răspunde, se încarcă inutil topicul. Mulțumesc -
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2022
Manuela Rășină, administrator
Nu imi aparea pe telefon optiunea de a raspunde, asa ca am dat pe citeaza. Corect, a fost greseala mea ca am semnat, insa imediat am citit despre metoda acoperisului, cat si despre neregulile care existau. Imi spunea ca a doua zi aduce materialele si se si apuca de lucru. Pe internet am vazut ca exista stiri in care oamenii au facut acelasi lucru, apoi intrau in curte cu materialele, descopereau casa, si cereau sume mari de bani, daca vrem sa ne faca tot, fie lasau casa descoperita daca nu voiam, fie prin amenintari. S-a intamplat acest lucru la mai multe persoane din Romania, in jur de 30...din cate am vazut, sunt aceeasi familie, cu alti membri de familie si nume diferit al asociatiei...

Alte discuții în legătură

Receptia lucrarilor mariusmm mariusmm Buna ziua! Am efectuat la sediul unitatii o reparatie capitala pentru toata cladirea. Am incheiat contractul cu firma respectiva pentru suma de 21000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Oferta sub 85% din valoarea estimata milica68 milica68 Daca toti ofertantii au depus oferte sub 85% din valoarea estimata a contractului de lucrari ce pot face ? (vezi toată discuția)
Inselatorie valentinzamfir17 valentinzamfir17 Buna seara ! Zilele acestea m-am inscris intr-un concurs ce parea credibil la inceput pe o pagina de facebook , am urmat pasii , am trimis mesaj , cum scrie in ... (vezi toată discuția)