avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselatorie

Buna seara ! Zilele acestea m-am inscris intr-un concurs ce parea credibil la inceput pe o pagina de facebook , am urmat pasii , am trimis mesaj , cum scrie in postare , insa pe parcurs am inceput sa fiu taxat desi respectivul care se ocupa de pagina ma asigurat incontinuare ca nu sunt taxat , iar in incercarea de a refuza sa continui m-am trezit cu asta ... "pentru abandonare si batjocora se aplica sanctiunea numarul 4 din alineatul 18 din regulamentul concursurilor online: participantul este obligat prin lege sa despagubeasca organizatori cu suma ceruta de catre ei, daca nu vor de buna voie vor fii somati de catre politie daca este refuzat si atunci vor fii adusi in instanta" , "despagubirea ceruta de noi este pretul telefonului adica 4300 ron" , "astept apeluul sau bani" ... imi poate creea vreo problema sau nu ar trebui sa imi fac griji in privinta lui ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:07, 12 August 2017
Ar trebui sa faceti o plângere la poliție, nu exista asemenea "sancțiuni" financiare in cadrul concursurilor reale, este o înșelătorie cum bine ați precizat iar presupuși sarlatani ar trebui sa ajungă pe mana poliției ...
Am pe numele cui sa fac reclamatie ? Concursul este organizat de catre o pagina , si nu am niciun nume de persoana ..
Mergeti si spuneti tot ce stiti. Politia are departament pentru cercetarea fraudelor informatice, destul de bine utilat cu oameni si aparatura din ceea ce stiu. Identifica ei...
Sunt curios cum ati fost taxat pe facebook.
Cu observatia ca nu ar fi escrocherie ci (daca nu le-ati platit nimic) doar tentativa de escrocherie. Politia si-asa nu urmareste escrocheriile decat cand se strang zeci sau sute de plangeri pentru acelasi (presupus) faptas, darmite o biata tentativa de escrocherie (care de fapt ar putea fi doar o gluma proasta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)
Pagina creata unui minor pe facebook in care este batjocorit ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)
Cum procedez dacă vreau să îmi recuperez banii pentru o excursie anulată, având în vedere că agenția nu răspunde? Harbuz Harbuz Buna ziua! Recent a fost un incident prezentat la stiri (minori abandonati in aeroport in tokio). Agentia a anuntat pe facebook ca \"suspenda\" toate ... (vezi toată discuția)