avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate IoanaFlorin

Activitate IoanaFlorin

Bună ziua! Am o mașină Dacia veche de peste 10 ani și doresc să o casez prin programul Rabla plus. Țin sa menționez că nu doresc sa cumpăr o mașină nouă. Care sunt pașii de urmat? De unde trebuie sa pornesc? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Am achiziționat un pământ în timpul căsătoriei. În 2017 am divorțat de comun acord, fără partaj. Doresc sa trec pământul pe numele avut înaintea căsătoriei. Ce acte trebuiesc și pot sa fac acest lucru la un cabinet notarial? Mulțumesc mult!
Mulțumesc mult! Zi bună!

Cornel Vasile a scris:

Da, se vor adauga la stagiu de cotizare cumulat.

Să înțeleg că, dacă am ajuns la limita de vârstă pt pensie și vechime în muncă cei trei ani se adaugă la vechime? Adică, să presupunem că am vârsta de 63 ani și 32 vechime cei 3 ani se vor adăuga? Cursurile sunt la forma de învățământ: la zi. Mulțumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Nu este vechime in munca, ci stagiu de cotizare asimilat daca ati urmat cursurile la zi.

Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit Colegiul Universitar Tehnic, profil Electronică, cu diploma de licență. În această perioadă nu am lucrat. Se ia în calcul ca vechime în muncă la pensie?
Bună ziua! Sunt într-un proces de partaj iar avocatul angajat de mine este foarte slab. Nu sunt mulțumită de prestația dânsei. Pot să mă reprezinta singur în instanță și care este procedura de urmat? Mulțumesc mult!