avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit Colegiul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit Colegiul Universitar ...

Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit Colegiul Universitar Tehnic, profil Electronică, cu diploma de licență. În această perioadă nu am lucrat. Se ia în calcul ca vechime în muncă la pensie?
Cel mai recent răspuns: IoanaFlorin , utilizator 09:48, 3 Februarie 2022
Nu este vechime in munca, ci stagiu de cotizare asimilat daca ati urmat cursurile la zi.
Să înțeleg că, dacă am ajuns la limita de vârstă pt pensie și vechime în muncă cei trei ani se adaugă la vechime? Adică, să presupunem că am vârsta de 63 ani și 32 vechime cei 3 ani se vor adăuga? Cursurile sunt la forma de învățământ: la zi. Mulțumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Nu este vechime in munca, ci stagiu de cotizare asimilat daca ati urmat cursurile la zi.

Da, se vor adauga la stagiu de cotizare cumulat.
Mulțumesc mult! Zi bună!

Cornel Vasile a scris:

Da, se vor adauga la stagiu de cotizare cumulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa 1 de munca-7 ani CYBORG CYBORG Buna seara! As dori trei raspunsuri punctuale, cu voia dvs. (Am varsta de 62 de ani.) 1.Am auzit ca la 10 ani lucrati in grupa 1 , se adauga 5 ani in ... (vezi toată discuția)
Vechime munca - colegiul de administratie si secretariat - iulia trof iulia trof Buna ziua, am absolvit Colegiul de Administratie si Secretariat din cadrul Universitatii Bucuresti in 1996, cursuri de zi pe perioada 1993-1996. cu diploma de ... (vezi toată discuția)
Am terminat o facultate dupa ce am iesit la pensie... iconita iconita Am terminat facultatea dupa ce am iesit la pensie la limita de virsta. Cei 4 ani de facultate facuti la zi si avind licenta luata, se adauga la vechime? ... (vezi toată discuția)