avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime munca - Colegiul de Administratie si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime munca - Colegiul de Administratie si Secretariat -

Buna ziua, am absolvit Colegiul de Administratie si Secretariat din cadrul Universitatii Bucuresti in 1996, cursuri de zi pe perioada 1993-1996. cu diploma de absolvire . In acel moment era considerat curs universitar superior cu durata 3 ani deoarece nu mai avea alta varianta, master sau alceva. Intrebarea mea este daca este luat in calcul la vechimea in munca ? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
iulia trof, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 29 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este vechime in munca, ci stagiu de cotizare la pensie.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit colegiul universitar ... IoanaFlorin IoanaFlorin Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit Colegiul Universitar Tehnic, profil Electronică, cu diploma de licență. În această perioadă nu am lucrat. ... (vezi toată discuția)
Studiile de licenta si de masterat sunt considerate vechime? Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Am absolvit facultatea in 2008, dupa care am facut si masteratul 2 ani. Precizez ca in perioada cat am absolvit studiile nu am fost angajata. ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie fara toti anii de facultate aidu aidu Am primit decizia, in care au fost retinuti aproape 11 ani vechime, dintre care 5 asimilati (facultate). Cand am depus dosarul am anexat 1 singura diploma de ... (vezi toată discuția)