avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am achiziționat un pământ în timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am achiziționat un pământ în timpul căsătoriei. ...

Bună ziua! Am achiziționat un pământ în timpul căsătoriei. În 2017 am divorțat de comun acord, fără partaj. Doresc sa trec pământul pe numele avut înaintea căsătoriei. Ce acte trebuiesc și pot sa fac acest lucru la un cabinet notarial? Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:10, 10 Martie 2022
trebuie sa mergeti la notar cu fostul sot sa faceti partaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cumpar o casa (doar pe numele meu) din bunuri imobiliare pe care le detineam inainte de casatorie verdedeverde verdedeverde As dori sa cumpar un bun imobiliar (casa) cu bani proveniti din vinderea altor bunuri imobiliare (casa +teren) dobindite de mine, inainte de casatorie. Sotia ... (vezi toată discuția)
Contract sau act notarial Poizan Poizan Buna ziua, Sunt casatorita si doresc sa realizez un contract, sau un act notarial, prin care sotul renunta la toate bunurile mobile si imobile in caz de ... (vezi toată discuția)
Partaj bebito&bebita bebito&bebita buna seara. Am avut divortul pe data de 19 mai , divort de comun acord.Pe data de 15 septembrie 2010 ar fi trebuit sa fie prima infatisare la procesul de ... (vezi toată discuția)