avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaIordache

Activitate AndreeaIordache

Accident rutier cu victime. Pe 29 aprilie 2021 soțul meu a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a fost sancționat cu amenda și suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile, pe 30 aprilie celalata persoana implicata în accident a mers la spital si ambii au fost chemați din nou la politie iar pentru soțul meu s-a dispus începerea cercetării penale și s a anulat procesul verbal din data de 29 aprilie. Între timp cazul s - a încheia și s a dispus neinceperea urmăririi penale, doar ca la taxe și impozite figureaza cu amenda din data de 29 aprilie. Mai trebuie aceasta amenda plătită daca s a schimbat încadrarea și a fost cercetat penal? Existe vre un articol de lege care sa precizeze ca începerea cercetării penale anulează amenda contravențională?
Nimic, practic bunurile PfA ului au rămas în aer după radierea acesteia, și nu știu cum putem dovedi ca sunt proprietatea persoanei care a deținut Pfa ul

Vladislav20 a scris:

Ati inchis firma fara sa preluati bunurile firmei? Nu ati facut nici macar un borderou nimic?

cum se poate dovedi ca un imobil a ramas unei persoane fizice dupa radierea unui PFA in 2018. persoana fizica doreste vanzarea imobilului dar acest lucru nu este posibil deoarece cadastul imobilului este pe PFA iar cei de la OCPI cer o dovaba ca imobilul a revenit persoanei fizice pentru a putea modifica cadastrul.