avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cum se poate dovedi ca un imobil a ramas unei persoane ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cum se poate dovedi ca un imobil a ramas unei persoane fizice ...

cum se poate dovedi ca un imobil a ramas unei persoane fizice dupa radierea unui PFA in 2018. persoana fizica doreste vanzarea imobilului dar acest lucru nu este posibil deoarece cadastul imobilului este pe PFA iar cei de la OCPI cer o dovaba ca imobilul a revenit persoanei fizice pentru a putea modifica cadastrul.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 22:19, 19 Februarie 2022
Ati inchis firma fara sa preluati bunurile firmei? Nu ati facut nici macar un borderou nimic?
Nimic, practic bunurile PfA ului au rămas în aer după radierea acesteia, și nu știu cum putem dovedi ca sunt proprietatea persoanei care a deținut Pfa ul

Vladislav20 a scris:

Ati inchis firma fara sa preluati bunurile firmei? Nu ati facut nici macar un borderou nimic?

Ati incercat sa redeschideti PFA-ul si sa vindeti bunurile? Metode neortodoxa, dar care a functionat la o speta pe care am intalnit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu echipamentul luat pe pfa dupa radierea acestuia? alexfesty196 alexfesty196 Buna ziua. In momentul de fata am un PFA pe care am luat ceva echipament si vreau sa stiu ce se intampla cu acesta dupa radierea PFA-ului. Trece in posesia ... (vezi toată discuția)
Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)