avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce se intampla cu echipamentul luat pe PFA dupa ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce se intampla cu echipamentul luat pe PFA dupa radierea acestuia?

Buna ziua.

In momentul de fata am un PFA pe care am luat ceva echipament si vreau sa stiu ce se intampla cu acesta dupa radierea PFA-ului. Trece in posesia mea ca persoana fizica, automat?

Si cum pot trece pe de persoana fizica sau de pe PFA echipamentul pe un SRL?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:48, 5 Noiembrie 2019
Trecerea bunurilor pe numele persoanei fizice /SRL ar fi trebuit efectuata inainte de radierea PFA.
Si trebuie sa le vand sau pot face prin alta metoda fara bani? Donatie sau ceva de genul...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vanzare cu factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare pfa in societate RopMihaela RopMihaela Buna seara, As avea nevoie de o lamurire. As vrea sa tranform un PFA in Societate( in nume colectiv sau cu raspundere limitata). Avand in vedere ca PFA este o ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi ca un imobil a ramas unei persoane fizice ... AndreeaIordache AndreeaIordache cum se poate dovedi ca un imobil a ramas unei persoane fizice dupa radierea unui PFA in 2018. persoana fizica doreste vanzarea imobilului dar acest lucru nu ... (vezi toată discuția)
As dori sa scot autoturismul din patrimoniul pfa-ului. alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Am un contract de credit auto luat pe PFA si intentionez ca la finalul acestui an sa il platesc integral anticipat ca sa scap de grija lui. In ... (vezi toată discuția)