avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime. Pe 29 aprilie 2021 soțul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime. Pe 29 aprilie 2021 soțul meu a fost ...

Accident rutier cu victime. Pe 29 aprilie 2021 soțul meu a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a fost sancționat cu amenda și suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile, pe 30 aprilie celalata persoana implicata în accident a mers la spital si ambii au fost chemați din nou la politie iar pentru soțul meu s-a dispus începerea cercetării penale și s a anulat procesul verbal din data de 29 aprilie. Între timp cazul s - a încheia și s a dispus neinceperea urmăririi penale, doar ca la taxe și impozite figureaza cu amenda din data de 29 aprilie. Mai trebuie aceasta amenda plătită daca s a schimbat încadrarea și a fost cercetat penal? Existe vre un articol de lege care sa precizeze ca începerea cercetării penale anulează amenda contravențională?
Nu are legatura amenda contraventionala cu cercetarea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate trecere pietoni, vatamare corporala Cosminthz Cosminthz Buna seara, Din nefericire am fost implicat intr-un accident rutier, nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni si am lovit o femeie rezultand vatamare ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala - depasire linie continua + accident girafa1972 girafa1972 Buna ziua, M-am uitat peste codul rutier, sectiunea contraventii\\infractiuni dar sincer nu am reusit sa imi dau seama un conducator auto, care, incalcand ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mina2605 mina2605 Am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni, fara nici o vatamare corporala pentru pieton si masina, trecand pe culoarea galbena a ... (vezi toată discuția)