avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate Flavius060

Activitate Flavius060

Am avut avocat din oficiu, nu m a interesat asa de mult ordin de restricție dar faptul ca am mințit și instanta a văzut clar ca persoana redacția a mințit, a acordat un ordin de restricție pentru niște mesaje de amentinare care au fost între 3 persoane, faptul ca persoana care a cerut ordinul de restricție a fost violent fizic, pentru toate astea ea nu a pățit nimic, în schimb eu am pierdut și m a și obliga sa plătesc eu cheluielile de judecata

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu avem cum sa ghicim noi ce anume a retinut instsnta,ce probe au fost administrate ,daca ati avut sau nu avocat etc.

Buna seara, am fost dat în tribunal pentru un ordin de restricție, în prima instanta persoana respectiva a pierdut, apoi am fost dat în apel unde am fost sunat și chemat la audiere, persoana respectiva a mințit în prima instanta cu anumite lucruri, ca am fost agresiv fizic și verbal din pozele pe care le aveam se vedea clar ca persoana respectiva a fost violenta fizic și verbal problema a fost din cauza unor amentinatari, unde s a putut vedea ca clar ca am agresat fizic, iar instanta ia acordat acel ordin de restricție. Și nu înțeleg de ce? Pentru agresiune fizica în care se poate vedea clar ca a fost invers și totuși ia fost acordat cum se poate asa ceva ?
Mulțumesc frumos! Se pot arata dovezile, la interogatoriu? Pentru ca doamna avocata pe care am avut o în primia instanta a câștigat iar apoi am fost dat în apel și mi a zis ca nu ma mai poate ajuta din motive persoanele, acum aștept sa vad dacă mai este nevoie de alt avocat care sa ma reprezinte, dar fiind vorba doar de un interogatoriu, ma gândesc ca nu mai am nevoie de alt avocat.

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna seara!
Daca faceti o motivare buna, insotita de probe care sa dovedeasca ce sustineti, aveti o sansa de anulare a acestui ordin de protectie.
Cel mai bine luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte.

Bună ziua, am întâmplat o problema, în care am fost în instanta la judecata pentru un ordin de protecție, persoana care a depus plângerea pentru acel ordin a mințit în declarația depusa, din toate cele scrie sunt cam numai minciuni, acum am pe data de 16 trebuie sa ma prezint ce sfaturi îmi puteți da este posibil sa primească acel ordin dacă eu am dovezi ca a mințit. Mulțumesc aștept un răspuns rapid