avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am întâmplat o problema, în care am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am întâmplat o problema, în care am fost în instanta ...

Bună ziua, am întâmplat o problema, în care am fost în instanta la judecata pentru un ordin de protecție, persoana care a depus plângerea pentru acel ordin a mințit în declarația depusa, din toate cele scrie sunt cam numai minciuni, acum am pe data de 16 trebuie sa ma prezint ce sfaturi îmi puteți da este posibil sa primească acel ordin dacă eu am dovezi ca a mințit. Mulțumesc aștept un răspuns rapid
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
Flavius060, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 09:33, 4 Februarie 2022
Buna seara!
Daca faceti o motivare buna, insotita de probe care sa dovedeasca ce sustineti, aveti o sansa de anulare a acestui ordin de protectie.
Cel mai bine luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte.
Mulțumesc frumos! Se pot arata dovezile, la interogatoriu? Pentru ca doamna avocata pe care am avut o în primia instanta a câștigat iar apoi am fost dat în apel și mi a zis ca nu ma mai poate ajuta din motive persoanele, acum aștept sa vad dacă mai este nevoie de alt avocat care sa ma reprezinte, dar fiind vorba doar de un interogatoriu, ma gândesc ca nu mai am nevoie de alt avocat.

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna seara!
Daca faceti o motivare buna, insotita de probe care sa dovedeasca ce sustineti, aveti o sansa de anulare a acestui ordin de protectie.

Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
Flavius060, utilizator
Puteti depune si alte probe.
Va recomand sa fiti asistat de un avocat, mai ales cand este vorba de audierea dvs.

Flavius060 a scris:

Mulțumesc frumos! Se pot arata dovezile, la interogatoriu? Pentru ca doamna avocata pe care am avut o în primia instanta a câștigat iar apoi am fost dat în apel și mi a zis ca nu ma mai poate ajuta din motive persoanele, acum aștept sa vad dacă mai este nevoie de alt avocat care sa ma reprezinte, dar fiind vorba doar de un interogatoriu, ma gândesc ca nu mai am nevoie de alt avocat.

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna seara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate redeschide un dosar penal inchis? Vasile75 Vasile75 In August 2009 am depus o Plangere Penana impotriva cuiva pentru Marturie Mincinoasa si Fals in declaratii pt ca respectiva persoana a deschis la Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Se poate face plingere imoptriva unui avocat mincinos ? ContSters274830 ContSters274830 In cadrul unui proces de PARTAJ JUDICIAR , avocatul piritilor minte incontinuu , chiar nu mai stim ce sa facem . Avem dovezi scrise ca minte . Sunt afirmatii ... (vezi toată discuția)
Sunt in proces. help! sam ana sam ana sunt in proces cu fostii (care nu mi au platit asigurarile,concedii fara plata la cnpas fara acordul meu etc.......)statele de plata nu vor sa le depuna Este ... (vezi toată discuția)