In cadrul unui proces de PARTAJ JUDICIAR , avocatul piritilor minte incontinuu , chiar nu mai stim ce sa facem . Avem dovezi scrise ca minte . Sunt afirmatii facute de catre el , in scris in cadrul actiunii respective si nu mai stim ce sa facem sa scapam de minciunile lui . Am avut o ordonanta presedintiala de reintegrare in spatiu , si din cauza minciunilor lui in cadrul recursului s-a revocat ordonanta . Dorim sa-l chemam in judecata sau ce sa facem ??
Cu tot respectul, insa daca ar fi fost avocatul dumneavoastra si pe "minciunile" lui ati fi avut castig de cauza, cu siguranta nu v-ati fi gandit la subiectul acesta.
In cadrul unei actiuni judiciare fiecare parte isi expune propriul material probatoriu, iar instanta este cea care analizeaza si dispune in consecinta.
Din punctul meu de vedere, faptul ca avocatul partii adverse foloseste toate drepturile procedurale si are castig de cauza nu este un motiv de reclamatie. Parerea mea este ca dumneavoastra ar trebuie sa analizati mai temeinic materialul probatoriu pe care acesta il foloseste, respectiv il propune instantei si sa il combateti aratand ca nu este in conformitate cu starea reala de fapt.
Nu puteti avea castig de cauza sub aspectul invocat.
Nu este vorba doar de minciuni ( asa cum ziceti ) intr-un proces.
Mai exista si probele de la dosar.
Oricat ar minti avocatul daca il contrazic probele partea nu obtine castig de cauza partea pe care o reprezinta.
Singurul sfat pe care il puteti primi e sa gasiti un avocat care e capabil sa gestioneze materialul probatoriu si care sa stie si el sa utilizeze acest material astfel incat castigul de cauza sa fie de partea dumneavoastra. Partea adversa se pare ca are un avocat foarte bun.
Alte discuții în legătură
Ce sa fac?
pacurariu maria
Imediat am 1 luna de cand am cerut plata salariilor dupa o sentinta data de Tribunal si inca nu am primit decat o lamurire ca o sa le primesc!Din cate stiu nu ... (vezi toată discuția)