In cadrul unui proces de PARTAJ JUDICIAR , avocatul piritilor minte incontinuu , chiar nu mai stim ce sa facem . Avem dovezi scrise ca minte . Sunt afirmatii facute de catre el , in scris in cadrul actiunii respective si nu mai stim ce sa facem sa scapam de minciunile lui . Am avut o ordonanta presedintiala de reintegrare in spatiu , si din cauza minciunilor lui in cadrul recursului s-a revocat ordonanta . Dorim sa-l chemam in judecata sau ce sa facem ??
Cu tot respectul...AVOCATURA , dupa parerea me este acea meserie care se face decent , ajutind clientul prin cunostintele dobindite . De minTIT suntem in stare toti sa mintim , nu avem nevoie de ''avocat'' . Avocatul trebuie sa ''impleteasca'' noianul de legi , in asa fel incit sa dovedeasca ceva , sa ajute clientul ...Minciuna este ceva care miroase urit chiar si din gura unui avocat...daca-l numim asa . Este o tzatza , masculina sau feminina , dupa caz . AVOCAT este AVOCAT !...
Ce sa fac?
pacurariu maria
Imediat am 1 luna de cand am cerut plata salariilor dupa o sentinta data de Tribunal si inca nu am primit decat o lamurire ca o sa le primesc!Din cate stiu nu ... (vezi toată discuția)