avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... SE POATE FACE PLINGERE IMOPTRIVA UNUI AVOCAT MINCINOS ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

SE POATE FACE PLINGERE IMOPTRIVA UNUI AVOCAT MINCINOS ?

In cadrul unui proces de PARTAJ JUDICIAR , avocatul piritilor minte incontinuu , chiar nu mai stim ce sa facem . Avem dovezi scrise ca minte . Sunt afirmatii facute de catre el , in scris in cadrul actiunii respective si nu mai stim ce sa facem sa scapam de minciunile lui . Am avut o ordonanta presedintiala de reintegrare in spatiu , si din cauza minciunilor lui in cadrul recursului s-a revocat ordonanta . Dorim sa-l chemam in judecata sau ce sa facem ??
Cel mai recent răspuns: ContSters274830 , utilizator 20:44, 21 Decembrie 2012
Cu tot respectul...AVOCATURA , dupa parerea me este acea meserie care se face decent , ajutind clientul prin cunostintele dobindite . De minTIT suntem in stare toti sa mintim , nu avem nevoie de ''avocat'' . Avocatul trebuie sa ''impleteasca'' noianul de legi , in asa fel incit sa dovedeasca ceva , sa ajute clientul ...Minciuna este ceva care miroase urit chiar si din gura unui avocat...daca-l numim asa . Este o tzatza , masculina sau feminina , dupa caz . AVOCAT este AVOCAT !...
AVOCAT FOARTE BUN in opinia dumneavoastra este un om care minte ?? ........M-am lamurit
da ''TOTUSI RECURSUL A FOST ADMIS'' ...asa se face dreptate...FARA CUVINTE .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? pacurariu maria pacurariu maria Imediat am 1 luna de cand am cerut plata salariilor dupa o sentinta data de Tribunal si inca nu am primit decat o lamurire ca o sa le primesc!Din cate stiu nu ... (vezi toată discuția)
Avocati scutiti de codul penal? dar cei pe care-i reprezinta? justice123 justice123 Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa? Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta? Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)
Cat de impartiala mai este justitia de astazi? AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Dragi colegi, astazi mi-a fost dat sa vad cum probabil multora dintre dumneavoastra de asemenea cu alte ocazii in aceeasi zi 2 cazuri in care justitia noastra ... (vezi toată discuția)