avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt in proces. HELP!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt in proces. HELP!

sunt in proces cu fostii (care nu mi au platit asigurarile,concedii fara plata la cnpas fara acordul meu etc.......)statele de plata nu vor sa le depuna Este permis sa nu depui actele cerute de instanta?
statele sunt la itm depuse cu semnatura lor problema este ca eu nu pot sa le scot si ei nu vor sa le depuna in schimb vor sa mi aduca un martor pe care le ajutat in f multe probleme si este instare sa declare ce doresc ei
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2009
sam ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 08:51, 14 Ianuarie 2010
Buna ziua !
Nu este permis si acest aspect se sanctioneaza de catre completul de judecata. Oricum, eu va sfatuiesc sa va angajati un avocat.
Cu stima !
De acord cu colegul.Avocatul va stii cum sa solicite instantei sa le dea amenda.
in ianuarie am infatisare ce sa fac?
Nu vi se poate raspunde decat de cel ce va studiaza dosarul.Consultati un avocat.( mai ales ca recuperati toate cheltuielile cu onorariul)
sam ana a scris:

in ianuarie am infatisare ce sa fac?

Solicitati instantei de judecata sa emita o adresa catre ITM prin care sa le solicite sa comunice copii de pe statele de plata depuse de catre fostul dvs angajator.
De asemenea, acest lucru il puteti solicita si dvs daca depuneti o adresa in acest sens la ITM.

Alte discuții în legătură

Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare la interogatoriu cristina_mihaela cristina_mihaela Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere chemare la interogatoriu. Va multumesc.:D (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)