avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CERERE CHEMARE LA INTEROGATORIU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CERERE CHEMARE LA INTEROGATORIU

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere chemare la interogatoriu. Va multumesc.:D
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 21:15, 18 August 2010
Nu cred ca exista asa ceva :) ... in cererea de chemare in judecata trebuia mentionat ca : Chem in judecata si personal la interogatoriu pe paratul(a) ……………. domiciliat(a) in ……………. , iar ca mijloace de proba trebuia trecut si interogatoriul.

Mărturisirea judiciară este obţinută în cursul judecăţii în faţa instanţei, prin intermediul interogatoriului (chestionar de întrebări) formulat de către partea adversă, căreia instanţa i-a încuviinţat o asemenea probă.
Poate o "nota de probe" in care sa spuneti de ce probe intelegeti sa va folositi.
:-/
Probele, intre care si interogatoriul celeilalte parti, se propun prin cererea de chemare in judecata sau prin intampinare (se scrie catre dfarsit o propozitie de genul: in dovedirea prezentei cereri inteleg sa ma folosesc de urm. probe: inscrisuri, interogatoriu etc.) sau ...pe vorbe (ca raspuns la intrebrea instantei: ce probe solicitati? Inscrisuri, interogatoriu ...si ce-o mai fi).
Asa ca nu inteleg de ce doriti vreo cerere speciala pentru asta.
GabrielaA
Poate o "nota de probe" in care sa spuneti de ce probe intelegeti sa va folositi.



Ma puteti sprijini cu " nota de probe" ?
Cerere de administrare de probe

INSTANTA1) ....................
DOSAR NR. ....../ ..............
TERMEN ..........................

Domnule Presedinte,

Subsemnatul ........................, domiciliat in ....................................., str. ............
nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ..................................., reprezentat prin avocat ........................., cu sediul profesional in .............................., str. ...................................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector
/judet ....................., reclamant2) in dosarul nr. ......../..............., aflat pe rolul acestei instante, in cauza ce are ca obiect ......................................................................, in contradictoriu cu paratul ............................, domiciliat in ...................., str. .............. nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ..................., in temeiul dispozitiilor art. 167 si urm. Cod procedura civila, formulez prezenta


CERERE DE ADMINISTRARE DE DOVEZI

in sustinerea actiunii introductive de instanta, solicitandu-va a-mi incuviinta administrarea:
1. probei cu inscrisuri:
– ............................
– ...........................
pe care le depun instantei in ..... exemplare.
2. proba cu interogatoriul ............................, rugandu-va, in acest sens, sa dispuneti citarea, pentru termenul ce-l veti acorda, acestuia cu mentiunea „personal la interogatoriu“.
3. proba testimoniala cu ........ martori. Propun ca martori spre a fi audiati pe:
– ..................., domiciliat in ....................., str. ..................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ..........................,
– .........................., domiciliat in .................., str. ....................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ..........................,
pentru care va solicit sa dispuneti citarea la termenul ce-l veti acorda;
4. probei cu expertiza tehnica........................................................................ privind ........................................................................................................ .
5. Totodata se impune sa dispuneti verificarea de scripte intre ......................... si
........................................., inscrisuri depuse la dosarul cauzei, in ceea ce priveste semnatura ................................
– pentru ca este evident ca cele doua semnaturi sunt diferite.
6. ......................................................... .

IN DREPT:
Imi intemeiez prezenta pe dispozitiile Codului de procedura civila.



SEMNATURA

DOMNULUI PRESEDINTE al ................................

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary m-am hotarat sa deschid o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata salariului compensatoriu care mi-l datoreaza. exista ... (vezi toată discuția)
Dosar ptr contestare decizie tudfamily tudfamily Buna ziua, Doresc sa depun un dosar ptr contestarea deciziei de cercetare disciplinara. Am fost la judecatorie sector 4 Bucuresti si mi s-a spus ca am ... (vezi toată discuția)
Exceptii si probe dupa interogatoriu adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In situatia in care la fond s-au administrat o parte din probe, dar reclamantul a solicitat interogatoriu si a fost admis, dupa interogatoriu se vor ... (vezi toată discuția)