avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dosar ptr contestare decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dosar ptr contestare decizie

Buna ziua,

Doresc sa depun un dosar ptr contestarea deciziei de cercetare disciplinara. Am fost la judecatorie sector 4 Bucuresti si mi s-a spus ca am nevoie de o cerere, precum si toate documentele care pot sustine cauza mea.
Cei de acolo nu au fost in stare sa ma lamureasca cu mai multe detalii.X-(
Exista un model de cerere ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 19:31, 17 August 2009
[ link extern ]
Gasiti un model de cerere la linkul de mai sus
SUCCES!
=D>
Da puteti gasi pe www.avocatnet.ro.
Dar mai bine este sa apelati la un specialist(jurist, avocat)pentru a va reprezenta interesele, daca doriti sa aveti sanse reale.
In ceea ce priveste documentele necesare sustinerii cauzei nu va faceti probleme - angajatorul parat este obligat sa prezinte toate documentele necesare. (sarcina probei ii revine).
Anexati doar ce aveti dvs - decizia de sanctionare, convocarea la comisia de cercetare disciplinara, copie dupa CIM.

tudfamily a scris:

Buna ziua,

Doresc sa depun un dosar ptr contestarea deciziei de cercetare disciplinara. Am fost la judecatorie sector 4 Bucuresti si mi s-a spus ca am nevoie de o cerere, precum si toate documentele care pot sustine cauza mea.
Cei de acolo nu au fost in stare sa ma lamureasca cu mai multe detalii.X-(
Exista un model de cerere ?

Multumesc,


Domnule Presedinte,


Subsemnatul ......................................., domiciliat in ................................, str. ....
........................... nr. ..........., bloc ....., scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ....
...................................., reprezentat prin avocat ......................................, cu sediul profesional in ................................., str. ............................ nr. ....., bloc ....., scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ....................., in calitate de salariat, formulez prezenta

CONTESTATIE IMPOTRIVA DECIZIEI DE CONCEDIERE
in .................................., str. ............................. nr. ....., bloc ....., scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ......................., cod unic de inregistrare ..............., atribut fiscal ......................, numar de ordine in registrul comertului ...../.........../......., cont deschis la Banca ...................................................................................., sucursala ............................, cu numarul ................., pe care o chem in judecata in calitate de parata, pentru ca prin hotararea ce veti pronunta:
1. sa anulati aceasta decizie si sa dispuneti obligarea paratei la plata de despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care as fi beneficiat, daca as fi continuat sa execut contractul individual de munca;
2. sa repuneti partile in situatia anterioara emiterii actului de concediere, dispunand reintegrarea subsemnatului in cadrul societatii-parate pe postul si functia detinuta anterior.
Va solicit de asemenea, in conformitate cu dispozitiile art. 274 Cod procedura civila, sa obligati parata sa imi plateasca cheltuielile de judecata ocazionate de acest proces.

MOTIVELE PREZENTEI ACTIUNI:

IN FAPT:
Subsemnatul am incheiat la data de ..................... un contract individual de munca cu parata pe durata nedeterminata.
La data de ...................... parata a emis decizia de concediere atacata, pretinzand in motivarea formulata ca subsemnatul ........

IN DREPT:
Imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art. 82 coroborat cu 112 si urm. Cod procedura civila, art. 274 Cod procedura civila, art. 281-291 Codul muncii.
In dovedirea actiunii inteleg sa ma folosesc de proba cu inscrisuri si interogatoriul paratei.
Depun prezenta in doua exemplare, dintre care un exemplar pentru instanta si celalalt pentru comunicare paratei.

ANEXEZ :
1. .Contractul individual de munca incheiat intre parti sub nr. ..... din data de ...................... .
2. Decizia de concediere nr. ..... din data de .......... .
contestatiile privind raporturile de munca se depun, toate, indiferent de sector, la tribunalul municipiului bucuresti, sectia a 8-a- Litigii de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de suspendare cim tomamirela tomamirela Buna ziua, exista un model de contestatie a deciziei de suspendare a CIM, sau ma puteti indruma cu continutul acestei contestatii? Temenul de depunere se ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim ContSters147374 ContSters147374 In urma unui concediu medical,societate mi-a dat o decizie de incet CIM cu o data in care eram in conc. med, insotita de un referat, un convocator, si un ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary m-am hotarat sa deschid o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata salariului compensatoriu care mi-l datoreaza. exista ... (vezi toată discuția)